Thursday, September 15, 2011

.boipren kite sakap kite bodoh :'(

.

Salam.

Sadis tak kalau kena maki dengan boipren sendirik? Huwaaaaaaa.... Tak suka tau laki yang suka maki maki maki gelpren. Lagi lagi kalau sakap bodoh, bengong dan sebagainyaaa.. (T__T) Aritu, boipren kite sakap kite bodoh.. :'(

Masa tuh, kiteorang beli KFC, bungkus jer.. Makan dekat satu tempat yang di rahsiakan. Cewah. Poyo je nak rahsia segala. Keh keh keh. :-P Kite yang pergi beli. Boipren kite tuh kan pemalas, dia duduk je lah tunggu dekat meja. Kehkeh. Lepas kite beli, kite dengan dia pun masuk lah kereta dan bergerak ke tempat rahsia itu together gether... Ngeee..

Sampai je dekat tempat tuh, acara melantak pun bermula !

Dia : Ish..siapa lah yang ikat mati plastik KFC ni. Susah betul nak bukak. Mesti pompuan kat cashier tadik. Bodoh betul lah pompuan tuh. Siapa suruh ikat mati.
Kite : Haa? Kite lah yang ikat. Woi! Selamber jer sakap kite bodoh!!!!  *jerit*
Dia : Hahahaha. Sorry Sayang. Abang ingat budak pompuan KFC tuh... Hahahaha.
Kite : Eiii..awak ni!! *secara spontan, tendang kaki dia*
Dia : Woi, tendang Abang!
Kite : Hahaha. Padan muka. Siapa suruh sakap kite bodoh.
Dia : Sayang tendang Abang! Hahaha.
Kite : Sayang sakap kite bodoh. Hahaha.
Ngek betei memasing kan?
HAHA.

So, kesimpulannya, 
Siapa yang bersalah?

Atau budak pompuan cashier tuh?

Ok fine.
Kite yang salah. 
(-.-")

Sebab kite yang ikat mati plastik tuh.
Keh keh keh.

Tapi best jugak dapat tendang Irfan tuh.
Bukan selalu dapat peluang ashamtuh!

Ape tengok tengok!
Tendang lagik kang
Kikikikiki...
(^________^)

Rindu lah !
Balik Melaka cepat yayang!


Kite dah dekat rumah manis rumah neh !
Weeeeeeee.....Jumaat Sabtu Ahad cuti !

13 comments

easy and simple said...

ingatkan sakap bodoh cm mane???panjat boboi..huhu

Sarah Naiema said...

hahahah.. kelakar la korang nie.. best baca entri intan.. i loike !!! hehehe

nuruashia ♥ said...

wawhhh...due due xslh..yg slh org KFC tu ahahaha

wanny ahmad said...

wow ! dasatnye sis ni .. bez en dpt pluang sepak owg .. haha

Idzanfashila said...

haha. sweetnye. aksi sempoi! :D

Ema Razali said...

hahaha. abg ipan tak sengaje tu sis :D

ninie_azriena said...

haha..apa men tendang2 ni ??
nak juga kfc !!! =)

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

ahahhaa! lawak tul! dua dua lah sng! ngeehehee! :p

-atiQah- said...

hahahahahaha..lawaklah sis...
puas hati dpt tendang kan.. :P

Eyriqazz said...

syookk juga dpt sepak orang kan? hik3...

anyway,jemput join

Contest Design Banner Eyriqazz.Com

sharamli said...

W0i tak baik tendang-tendang..Mak kite ckp kecik2, dulu nanti tuhan p0tong kaki.kudung.ha3

mimi_atia said...

hehehe..sweetnyer..klakar pun ade gak..^_^

Mr feckry said...

lu tendang die..ganasss

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13