Sunday, September 4, 2011

.doa untuk adik dhiaiz

.

Salam.

Semalam tengahari, Irfan call kite. Dia cakap, adik kazen dia masuk hospital. Kritikal.. Menurut cerita dia, adik tuh dengan ayah dia singgah masjid, untuk solat. Then adik tu tak perasan pintu kaca, dia terlanggar. Then pintu tu pecah lepas tu hempap dia lepas tuh kaca tu kena dekat leher dia.. :'(

Adik tuh kena masuk hospital, sebab urat banyak putus.. :'( Lepas tuh dengar cerita, lidah terpotong sikit. Dalam proses nak sambung balik.. Adoii..dengar pun rasa ngilu dan ngeri. Apa-apa pun, mintak korang semua berdoa agar Adik Dhiaiz kuat dalam lawan sakit dia tuu.. Semoga umur dia panjang sebab dia baru Darjah 1 kalau tak silap. Kecik lagik.... :'(

Terima kasih kepada pakcik makcik, saudara mara, kazen kazen yang sudi menderma darah sebab Adik Dhiaiz banyak sangat kehilangan darah. Memula Adik Dhiaiz di masukkan ke Hospital Penawar dekat Pusat Bandar Pasir Gudang tapi sekarang dah dipindahkan ke Hospital Sultan Ismail JB. 


Hospital Penawar.

 Saudara mara datang ziarah..

Menunggu berita dengan sabar..
Sedih pulak kite tengok muka Irfan camtuh.. :'(

Perbincangan Bujang Senang.

Tolong sedekah-kan al-fatihah yang berterusan untuk Adik Dhiaiz ye kawan kawan. Semoga Allah SWT dapat membalas jasa korang semua.. Aminnn... 

BE STRONG ADIK!

Credit picca : Team Bujang Senang

10 comments

syafiqakarim said...

teringat kes raya thn lepas urat2 nenek terputus sebab jatuh.
;'(

al fatihah utk adik dhiaiz.

Cik Domo said...

alfatihah...

semoga adik dhiaiz selamat..amin.

minah skuter said...

kesianya.. semoga adik dhiaiz selamat..insyaallah

Nurakmaliya said...

semoga cepat sembuh dan segalanye pulih semula...:'(...memang sedih sgt2...kecik lagi..

FIQAFI said...

moga anak kecil itu dilindungi Tuhan dan cepat sembuh. Al fatihah.

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

ya ALLAH dugaan sungguh... smoga beliau sembuh dan selamat segalanya~

alfatihah~

nuraitul said...

insyaAllah..moga cepat sembuh kazen ur boyfie tue..amin..

idzanfashila said...

smoga sumenya pulih seperti sediakala. amin!

al-fatihah.

cik Dil said...

al fatihah..
moga dia sembuhh..insyaAllah

nuruashia ♥ said...

masyaAllah kesian adk tu..
sama sama kite berdoa ye sys..uhuh..
alfatihah..

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13