Tuesday, September 27, 2011

.fuhh...abracadabraaaaaa !

.

Salam.

Fuhhhh panas betei rumah sewa sekarang neh. Bangun tidur, terus call Super K. Dengan harapan, dia dah gerak dari JB ke Melaka. Call call tak dapat.. Last last dia angkat pastu dia sakap, dia dekat JB lagiiiiiii.... Huwaaa.... 

Dia : Kan Sayang sakap Sayang ada kelas pukul 6.30 petang..
Kite : Memang la.. Tapi tu je satu kelas.. Pagi ni dari 6.30 petang kite free. Dah la panas sekarang ni. 
Dia : Malam lepas habes kelas kite jumpa eh.
Kite : Alaa...kejap jer... Kite nak jumpa lama...
Dia : Ok... kite jumpa lama lama ehh...
Kite : Cepat lah gerak.. Nanti jammed.. Kite dah panas dekat rumah neh..
Dia : Iye.. Nanti Abang balik..
Kite : Kite rasa nak keluar la.. Tanak duduk rumah.. Panas..
Dia : Library ada ekon kan.. Sayang pergi lah library...
Kite : Errr...library? Kite ingat Sayang nak sakap suruh pergi Jusco ke, Tesco ker... Heheheeeee...

Malam tadi, gayut dengan Super K sampai 4 jam ! Gila lameeeeeee.... Tak kisah gayut lama lama sebab free kan.. Hihi. Lepas tuh, kelas kite hari ni cuma ada satu, tuh pun pukul 6.30 petang sampai pukul 8.30 malam. So, kalau bangun lewat sikit pun tak pe.. ;-P

Dia : Abang dah kenal Sayang dah 45 tahun dah.. Abang tau Sayang ashane..
Kite : Tapi kite kenal Sayang dah 87 tahun ! Lagi lama !
Dia : Eiiii....tua nya Sayangggg.....
Kite : Nak cakap kite macam nenek kebayan lettew !
Dia : Bukan....
Kite : Abes tuh apa?
Dia : Sayang tuh nenek kebayan punya nenek. Hahaha.
Kite : Ape niiii ! Kite nak kenakan awak, awak kenakan kite balik ! !@#$%^&*

Adoii..rindunya lah kat Super K  neh. Nak jumpa punya lah payah. Mampu dating dalam tepon jerrr... Untung laaa....... :-P

Haish, tak sabar nak tunggu malam ni..
Cepat lah malam !!!
Abracadabraaa ! 

12 comments

Heidi Shafiq said...

hi chinese look.. :)

emieysandra said...

pe tu Abracadabraaa? huhu..


untunglah leh dating..........;p

.::WaNiE::. said...

nak skodenggggg

Mila Ahmad said...

sabar separuh daripada iman,,sehari bole tunggu xkan bape jam lagi xley tunggu kak intan..hee~~~
hope eppy la nanti gmbar jgn lupa ea..

Ainul Hayat said...

wahhh....cepatlah malam. cik intan dah kerinduan...hehehe..

Ainul Hayat said...

wahhh....cepatlah malam. cik intan dah kerinduan...hehehe..

cik nur said...

hehehe oke kita pun tlong jgak la cepat2 mintak malam hehehe :)

Hajarnaiema said...

Untung nye dia..hehe

Mirza Huda said...

cumil lah awak!!! follow saye eh!!

Bicikut said...

wakakakakkaaka

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

hey! dating UPM jom!:)

[fArAh aLiAs] said...

intan!! cmne buat call free? guna prepaid benda? nti tlg pm kat blog farah bole ^_^

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13