Thursday, September 22, 2011

.kenapa mesti muka ashamni ?

.

Salam.

Kite kan, kalau amek gambar passport mesti muka nak gembira. Dah tuh, takkan nak masam jer kan? Keh keh keh. Lepas tuh, kite tak reti nak senyum tutup mulut. Sebab gigi kite besar besar (>___<)

Tadi, kite pergi kedai gambar sebab nak amek gambar passport. Bukan nak pergi bercuti, tapi sebab lecturer suruh tampal gambar dekat form ape tah. Kite ada gambar passport tapi freehair. Satgi kalau tampal gak kat form tuh, lecturer tak kenal pulak. (Dak Intan neh pergi kelas pakai tudung. Baek kan kan kan! Ngeeee.)

Masa amek gambar tuh, Abang-Hensem-Cameraman tuh sakap, "Ok.. Kepala senget sikit. Mata pandang sini.. Senget sikit lagik. Dongak sikit." Dah penat dah dok teleng teleng kepala. Last last, result nya ashamni..........

Apesal tah mata boleh jadik juling.
Zzzzzzz ! 
(-.-")

Tapi belasah jer lah ek.
Keh keh

Lepas tuh kite MMS gambar neh dekat boipren kite.

Kite : Kalau comel, call kite semula !
Dia : Sayang, Abang tak boleh call sekarang. Dekat dalam toilet. Tengah berurusan dengan perut.
Kite : Eiiiiiiii yuck !

Tercemar gambar comel kite !
@#$%^&*(!

Pinjam berukband kawan lagik.
(-,-")

25 comments

cik hijau purple VS nur faie said...

takpe kakak , kire comel ape . .
igt lagi , time CHP nak snap picture passport kat kedai .
abg cina tu mrh sebb CHP senyum .
tak logik kan ?

Jaja Daisuke said...

comel sangat...hehehe..

Nursyahira izzati Ngadimon said...

manee ade juleng . SHOOMEEELLL lah kak intann >,<

wuuuuu

cik nur said...

comel mcm gambar budak sekola jer hehehe

emieysandra said...

comel sgt!

hidayahjamal said...

xdela juling, still manis je intan ;)

Chikova_Araishii said...

somel mcm budak upsr je.. cmne upsr hari tu leh jawap x? kikikiki...

BicaraSiIbu said...

salam..nice blog...tgk2 la blog sy..
http://bicarasiibu.blogspot.com/

Rina (◕‿◕)✿ said...

intan sangat comel :) hi intan :) ingt rina lagi x hehehehe :p

intan pakwe baru! lagi ensem lahh :)

Qalam AsySyarh said...

chomella akak kalau akak pakai tudung... ;)

eykameow said...

okay la tu....eyka kalau tgkap gmbar apa2 pun mesti x dpt tunjuk gigi. rasa janggal -..-' hihi sis comel laaaaaa!

sharamli said...

Dah la teleng.Juling pulak tu.Tud0ng p0n bulat!

Kah kah kah.

ha3..jahat tak? jahat tak?

intanurulfateha said...

@cik hijau purple VS nur faie

aik, senyum pun kene marah ? pelik !

intanurulfateha said...

@Jaja Daisuke

jaja agik comel ! :)

intanurulfateha said...

@Nursyahira izzati Ngadimon

hihihi mate tu mcm pelik je !

intanurulfateha said...

@cik nur

hehe ni cikgu sekolah lah ! :p

intanurulfateha said...

@emieysandra hihihi ye lettew :p

intanurulfateha said...

@hidayahjamal

mekasih dayah ^_^

intanurulfateha said...

@Chikova_Araishii

cissssssss !!! hahahhahhaha

intanurulfateha said...

@BicaraSiIbu

owrite ^_^

intanurulfateha said...

@Rina (◕‿◕)✿

mesti lah ingat ! selamat bertunang rina :)

intanurulfateha said...

@Qalam AsySyarh

mekasih :)

intanurulfateha said...

@eykameow

eyka cmne pun comel !

intanurulfateha said...

@sharamli

woiiiiii !!! tumbuk kang ! hihihi :p

Ainul Hayat said...

pe pun tetap nampak suwit. intan tak nampak macam doplohlima tahun pung....

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13