Monday, September 5, 2011

.latest update : get well soon adik dhiaiz!

.

Salam.

Pagi tadik, dapat hapdet pasal kazen Irfan, yang kite cerita hari tu..... Klik SINI kalau tak tau...

Alhamdulillah lidah dah di sambung tapi belum boleh makan lagi, just masuk air jer.. Tapi dia ada mengadu lapar. Harap harap 2-3 hari lagi boleh keluar ICU dan boleh makan.

Budak kecit yang lompat, 
pakai spek mata tuh lah adik Dhiaiz.

Dia budak yang bijak dan lincah. Harap-harap Adik Dhiaiz akan kembali pulih macam biasa. Minta korang semua tolong doa banyak banyak dan sedekahkan al-fatihah untuk dia.. Terima kasih kawan kawan semua! Hanya Allah SWT yang dapat balas jasa korang...

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13