Thursday, September 29, 2011

.meeting + dating ❤

.

Salam.

Ngeeeeee. Nak senyum sampai telinga boleh tak? Boleh tak? Boleh tak? Ok gedik betei Dak Intan neh.. Ok. Sebenarnya kite dah ngantuk neh sebab baru balik dating. Eh? Bukan. Baru balik meeting. (-.-")

Tadi kite ade kelas malam pukul 8.30 malam dan suppose habes pukul 10.30 malam tapi di sebabkan ekon dekat kampus kite rosak, so lecturer kasik dismiss awal. Abes je kelas, call Super K. Dia dah otw amek kite. Hoyeahh ! Dapat datinggg... Ngaaaa.... Padahal semalam dah dating. Tapi dating kejap jer, pergi makan lepas tuh balik. Rasanya tak sampai sejam jumpa semalam. (T__T)

Super K sampai rumah sewa kite dalam pukul 10 malam. Then, pergi isi perut kami yang lapar.. (>__<) Sumpah lapar. Makan makan makan tak sedar jam dah nak pukul 11 malam. Meeting dengan Bakal Abah Mertua ehem ehem kite pukul 10.30 malam. Super K tuh mentang mentang bos bapak sendirik, ikut sukati dia jer nak datang meeting pukul berapa. Oh yer. Lupa nak sakap. Kite kena buat website untuk projek Abah dia. Hihi. (^__^)

Ingatkan dekat meeting tu kite soang pompuan, sep baek ada Mak Lang (His Step Mom). Boleh lah borak borak dengan dia. Tak de la malu sangat sebab memang dah selalu jumpa ngan borak. Dengan Abah dia jer kite segannn sangat sangat sangat sebab baru jumpa sekali.. Yang ni kali kedua. Time Abah dok explain segala yang kite kena buat, Super K dok gelak gelak dari jauh. Siut betei. Nak jer haku bagi penumbuk dekat muka dia. Gggr!

Kite dah tahan jer. Ikut ati, nak jer bagi back hand dekat Super K. Pak kal jer ada Abah dia depan mata. Tak pe, ada lori ada bas. Depan Abah dia, dia dok sakat kite. Tunggu ah depan Abah kite nanti, kite buat dia balik ! Pembalasan Si Pitung akan berlakuuuuuuuuuuuu !!! :-P

Super K asyik nak buli kite jer. Penat dah kite jerit jerit sebab geram. Errr...kite tadi pakai tudung time pergi meeting. Pastu mula ah dia sakat sakat kite. Sepanjang perjalanan dari kedai makan ke tempat meeting, dia asyik buli kite jer. Ada jer benda nak sakat kite. Eleh, rindu kite lettew ! :-P

Pakai tudung bawal, bile kemek, asek nak tiup jer.
(-.-")

Kite : Ish, betul tak tudung kite neh? *sambil tiup tudung sebab dia kemek kat bahagian atas*
Dia : Ok lah tuu.. Jangan lah asyik pegang pegang je. Nanti nampak sangat Sayang tak biasa pakai tudung.
Kite : Ye laa... *tiup lagi tudung.. fuhh..*
Dia : Fuhhh...fuhhh... *sambil tiup tiup jugak*
Kite : Woii ! Ape ni perli kite ! Kite bukak tudung neh kang !!!
Dia : Fuhh fuhh ! *gelak menganjing*

Haish..sabar jer la.. Hmm lepas neh, kite dengan Super K akan selalu dapat jumpa. Tapi bukan dating, tapi meeting. Meeting pun meeting lahhh... Janji, Super K depan mata. Dekat di mata dan dekat di hati..... ❤ Ngeeeeeeee..... :-P

❤ I LOVE YOU ! 

7 comments

Nani Chan said...

Dek, cmne ek nk bt url 2 jd www.web.com ?? akka dh try gk ci tuto.. tp xjmpe la.. plezz tolong...

nuraitul said...

hehehe..seronok dia dpt jmpa Super K dia ye..happy for u sis.. :)

cik nur said...

tak apa la sis meeting merangkap dating la jgak tuh kan hehe

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

wah!!!!! all the best sis!:)

Sheryza said...

hi intan.....akak nak bagitau...akak dah leh buka dah blog intan....dah x der virus dah....hikhikhik...sonok...akak dah masukkan intan dlm bloglist akak....bye

FiQa said...

sis..


nnti kwen, pkai la tdung ek..

lgi comel..

:)

nora EQeen said...

oit kak intan yg gemok ...wakakakaka

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13