Friday, September 9, 2011

.nampak super k, nak makan super k !

.

Salam.

Perut kite still dalam condition yang menyedihkan. Dah habes melengkung dah perut neh. (tipu kehkeh) Tapi seyes ah, asek sakit je. Dah makan ubat pun sama gak. Demyu perut ! Memang nak kena terajang agaknya. Zzzz. (T__T)

Lapar... Wuuu~ Tapi tak boleh makan benda bukan bukan agik. Aritu keluar dengan Mama Abah n Chacha. Pastu nampak McD, macam nak makan McD. Last makan time bulan puasa. Adoiyaiii..

Kite : Kite nak makan mekdi lah. Teringin.. Wuu..semalam sayang dah makan..
Dia : *No respon* CIS!
Kite : Nak KFC.. Wuuu..balik lah Melaka cepat.. Boleh makan KFC sama-sama...
Dia : Kejap mekdi, kejap KFC. Haish, mana satu awak nak ni Intan..
Ngaaaaaaaa.. Nampak McD, nak McD. Nampak KFC, nak KFC. Nampak Irfan, nak makan Irfan. Ngeeeeeee.. Aummm! Kalau nampak dia, kompem terus kenyang. Hihihi.

Ngaaaaaaaa....
Balik Melaka cepat yunk!!!

Kalau dia belayar nanti, tak dapat contact hari hari.
Hmmm..pasrah... :'(

Dia sekarang dekat JB, rumah atuk dia.. Lama beno cuti raya. Bila ntah dia nak balik Melaka. Wuuuu~ Semalam borak borak dengan dia kat fon, cakap perut kite sakit agik.. :'(

Dia : Perut Sayang dah ok ke belum?
Kite : Perut kite tak la sakit macam semalam. Better lah.
Dia : Cakap lah tak sakit langung, nanti tak sakit lah.
Kite : Hmm ye lah. Ntah bile nak baik. Mati nanti kot. Hmm..
Dia : Jangan la mati. Nanti kalau Sayang mati, siapa nak hapdet belog Sayang?
Kite : Awak lah hapdet.
Dia : Abang tak pandai buat ayat gedik gedik macam Sayang.

#$%^&*($%^
Ngek punya boipren.

Ingatkan dia nak cakap,
"Nanti kalau Sayang mati, siapa nak sayang Abang."

Aku telan jugak Dak Ipan neh kang!
Sabar je ler... (-.-")

22 comments

ninie_azriena said...

hahaha...
ninie suka perbualan yg santai cmtue..
cara abg ipan sama ngan bf ninie..
kdg2 dgn ninie skali terikut..

tp kan kak intan, ninie agy prefer laki cmnie coz dorg tak pura2..ayat2 dorg walaupun nmpk slumber tapi bermakna dan menyentuh hati kita..setuju tak ?? (n_n)

Rossy Brown. said...

HEHE :) yeahh, suweet juga ehem2 kak Intan ni. hihi~

intanurulfateha said...

@ninie_azriena

betul. tu yg buat kite rindu. suke die dok usik usik :p

intanurulfateha said...

@Rossy Brown.

suwit mcm gule3 kapas! :)

D'ya Marshmello said...

haha, ayat penuh slamber dan bermakna.biasalah tu usik mengusik lama-lama semakin rindu.chewaaahh..sweet bebenor :)

Jom baca entri hot! : Kenapa Lelaki Mudah Kalah Dengan Perempuan Cantik?

Princess Icha said...

sweettt la... =))

intanurulfateha said...

@D'ya Marshmello

hehe :)

intanurulfateha said...

@Princess Icha

:)

dayah aziz said...

sdey nye kalo bf dh mula blayar...;(

intanurulfateha said...

@dayah aziz

tu la..tp demi sesuap nasik.. (T__T)

FiQa said...

suka bila dia cakap
"tak pandai wat ayat gedik2 macam sayang"
hahaha. gelak sakan iqa bace, lawak oooo~~~hahaha..telan jela dak ipan tu,,,, ;P

easy and simple said...

hahaha..demi sesuap nasi ea intan

Nurulchumel said...

sweet sgt korg neh!

khairunnisa said...

sweet je nengok korang...^_^

Ana Farhana said...

emmmmm...nak mcd..jgak bleh...yess...

intanurulfateha said...

@FiQa

mmg rase nk telan pun org tua tuh! ngaaaaaaaa :p :p

intanurulfateha said...

@easy and simple

hahaha tau xpe nokss.. tp mne cukup sesuap nasik :p

intanurulfateha said...

@Nurulchumel

hehe tenkiu :p

intanurulfateha said...

@khairunnisa

mekasih :)

intanurulfateha said...

@Ana Farhana

sok kan loan masuk :p

sharamli said...

Dah telan ke bel0m w0it

intanurulfateha said...

@sharamli

x mo telan.
sayang :p

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13