Saturday, September 24, 2011

.nikah dan sanding dalam satu hari !

.

Salam.

One word. PENAT. Ok, sumpah penat bila buat nikah dan sanding dalam satu hari. Even bukan kite yang pengantin, tapi kite rasa kepenatannya ! Tapi yang bestnya, tak payah pening pening kepala sebab semuanya buat dalam satu hari jer. Settle ! (^__^)

Tahniah kepada kawan baek kite dari kecit kecit sampai lah ke besar (walaupun kite masih kecit kikikiki). Dah kawen dah dia. Hoyeahhh! Bila dah jadik binik orang tuh, perangai senonoh sikit yer ! Keh keh keh. 

Ni gambar sebelum nikah.

Ape ke sembap mata kite neh.
Nanges + tidur lambat = panda comel.
Kikikikikiki :-P

Ok, ni kawan baek kite yang lembuttttt gila pork !
Suara dia, mak aii... lembut sangat sangat.
LAILA (^__^)

Ni kazen Nabbila.
Shomel kan kan..?

Favourite picca..
Me + Noy + Laila

SAH ! ! !

Kurang satu.....iaitu Ina.
Intan - Noy - Nabbila - Zafirah - Laila

Suka gambar ni !

Sekali lafaz jer, Nabbila dah sah bergelar sebagai isteri... Yeayy ! Settle semua dalam pukul 11.30 pagi then kiteorang pun balik rumah masing masing untuk rehat kejap. Pukul 1.30 petang, datang semula untuk acara sanding.

Kite memang suka ikut tema !
Merah + Hitam.
(^______^)

Hihihihi.

Close up.
Merah nyeeeeeee !

Yang pegang baby tu, Ina.
Dia datang lambat sikit.. 

Lajuuuu....lajuuuuuu.... buaiku lajuuuu....

Ada live band yang best gileeeeeeeeeee !
Yang tengah nyanyi tuh Abang kepada Nabbila
Psst ! Masih single :-P

Suka gambar ni sebab comel.
Tapi tak suka sebab seat lagik sebelah kosong.
Tak de siapa nak duduk.
cc : Dak Ipan.

Ektuali banyakkkkkkkk lagik gambar laen tapi yang ni semua dari henpon. Gambar lain, nanti kite upload kemudian dekat pesbuk ekk. 

Kbai !

Eh kejap, 
Selamat Pengantin Baru Nab + Wan !
Semoga bahagiaaaa ke akhir hayat...

Who is next?
(^________^)

Sambungan Entry Semalam.

13 comments

ninie_azriena said...

mungkinkah kak intan ?? sama2 kita doakan ye sis =)

kusyi said...

next is kq intan pulak!! cepattttttttttt... ngee.. :DD

intanurulfateha said...

@ninie_azriena

aminnnn :)

intanurulfateha said...

@kusyi

insyaALlah ;)

Chikova_Araishii said...

woi apesal baju tudung merah tu cute sangat hah!! heee.
btw kak, td den baru bli majalah dara.com, sampai umah xsempat bace lagi, ade nampak tajuk kat depan tu..

"cinta jarak jauh..lautan jadi pemisah"
apesal tah truz teringat kak akak, sbb dulu abg ipan tu kn pelayar kot sbb tu teringat kak akak..

bile cakap kt member, "eh mcm kes kak intan la ni", dye trus tanye "kak intan mano lak nehh"
trus garu kepale sebab xtw nk ekplen cmno kt dye..haahhhah

Heidi Shafiq said...

ni sape yg nikah sbnrnye? gmbr u je lebih.. menyampah i tgk.. huh!

mysara said...

tggu giliran sis plak..hehe

intanurulfateha said...

@Chikova_Araishii

wuaaaaaa nak beli majalah ituh !
hari tu ade dah soang blogger laen bgtau >__<
emm x lame lg, ifan naek kapal balik
wuuuuu~~ nanges hari3 !

intanurulfateha said...

@Heidi Shafiq

oi gile ! dah belog ai, memang ah byk gamabr ai !!! :p

intanurulfateha said...

@mysara

insyaAllah ;)

cik nur said...

maybe sis intan kot next hehehe
tak apa insyallah moga di permudah kan yaa

diba said...

ade je org nk duk sit tu kn..cume xnk tnjuk je kan.he

LittleGurl said...

anda bila lagi? HAHAHA

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13