Friday, September 2, 2011

.pakwe kite datang raye rumah kite !

.

Salam.

Tadi kan, pakwe kite datangggggggg..... Ngeeeeeeee..... ^____________^ Lebar kan kite senyum. Keh keh keh. Suka sangat. Dia datang reramai dengan kazen die, 6 orang semuanya.. Lepas maghrib tadik dia sampai.

Gambar tak banyak snap sebab kite menggunakan masa yang sedikit itu dengan sebaiknye. Ngeh ngeh ngeh, Tapi Bakal-Abang-Ipar kite yang bermuka garang tuh banyak snap gambar. Tunggu dia upload lah.. Nanti kite hapdet lagik belog ekk! Heeee tak sabarnyeeeeeee nak tengok gambar gambar tuh semuaa!

Oh yer. Ada adik angkat kite datang jugak dengan bakal suami dia. :-P Ada gak snap gambar, tapi tak santek lah pulak. (~,~) Gambar tuh shaking. Tunggu gambar dari camera henpon dia lah!

Dari kiri - Kazen Irfan, Sodiq  dan Bakal-Abang-Ipar bermuka garang, Abang Is. Abang Is neh bos Klik1Malaysia. Baju yang dia pakai pun K1M tauu. Tak jelas pulak gambar. Zzzzzzz. (-.-") Gambar orang laen tak amek pun. Malu! :-P

Biasa lah si Chacha neh. 
Ajak Abang Ipan dia main bunga api jer.
(-.-")

I love you sooooooooo much!!

Tadi kan, Irfan ada cakap something yang buat kite senyum sampaiiiiii telingaaaaaaa. Kompem tak lena tidur malam neh. Keh keh keh. Alaaa ashane nak tidur neh. Kompem senyum sampai pagiiiiii.. Ngeeeeeee....

Pak pak bung bung!
Kbai! :-P

6 comments

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

cakap sal mjlis ehem ehem ker..? ahaha! perghhhh abg IS!!

:)

Siti Nadzirah Zakariah said...

wahhhhhh!! best best best !! cepat2 lah kawin..t mesti abang ipan main bunga api ngn anak sendiri :))

iera said...

untunglah bf dtg umah...:))

nurul syazwani :) said...

fusyooooooooooooooooo. Nak dtg merisik le tuuu ^^

Iskandar Kamari said...

pergh.. aku!

syafiqakarim said...

wewit....suke lettew..nampak dah seri dia. ;p
xlama lagi ni.....hihi

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13