Saturday, September 17, 2011

.payung lace untuk photoshoot pre-wedding

.

Salam.

Ehem ehem.. Heee.... Malu lah nak cerita. Keh keh keh. Ektuali kite dah prepare payung santek, cute, lawa untuk bergaya sakan time photoshoot pre-wedding kiteorang tak lama lagik. Rasa rasa, nak guna time berarak jugak. (blushing) Err..walaupun tarikh kawen kite dengan Irfan masih samar. Wuuu... (-.-")

Ok tipu jer ! Keh keh keh. Sebenarnya, ada someone neh suruh kite iklankan servis sewa payung lace yang dia sediakan. Buat masa ni, cuma servis sewa jer, dia tak jual. Kalau dia jual, kompem kompem kite beli ! :-P

Close up !

Santek kan?

Eiii..ni yang rasa nak ajak Irfan kawen cepat semata mata nak guna payung neh. Keh keh keh. Buat payung hujan tak aci ok sebab payung ni lubang lubang. :-P 

So, kalau korang atau mana mana B2B yang agak agak berminat nak sewa payung neh, boleh contact Cik Arda dekat email beliau - syuhada_1806@yahoo.com.my atau tengok sendirik dekat belog beliau.

Selamat Berpayung !
(^_______^)

8 comments

D'ya Marshmello said...

haha, serius cantik payung tu.lawa-lawa untuk sape2 wt majlis pre-wedding..

Jom baca! : Jom Shopping Shawl Secara Online

NuR fAtIn FaTiHaH said...

CANTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIKK!

Gieyana said...

wahh..cantiknya payung..nak pinjam lah..

mimi_atia said...

nak gak satu..huhu..tyme hari panas leh guna x??

Miss Anisah said...

Cantiknyer!

sharamli said...

Kak intan..kite g kelas kena panas..nak pinjam!!!

einz miszmessy said...

tamao sewa....nak jep boleh???hahaha...nape tamao jual???heee....

izma. said...

payung comel...suke la..!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13