Saturday, September 17, 2011

.sampai hati nak simen leher kite :'(

.

Salam.

Hari tuh, kite naek bas nak balik rumah manis rumah dekat Muar neh.. Maklum lah, cuti 3 hari. Jumaat, Sabtu dan Ahad. Biasa lah, kalau duduk dalam bas, mesti lah nak tertidur tidur kan.. Masa kite dalam bas tuh, Irfan pulak on the way ke Pontian dari JB. Dia ada hal.. Tengah syok syok tidur, dia text kite.... Dan kite tersedar dari tidur yang tak berapa nak nyenyak tuuu....

Dia : Abang dah sampai Pontian. :-*
Kite : Ok.. Yunk.. Leher kite patah.. Saket tidur terlentok lentok.. :'(
Dia : Alaaa kesian sayang kite neh leher dah patah patah. Nanti sampai rumah, suruh Abah beli simen sebungkus tau ! :-* Hehe.
Kite : Woi ! Kuang asam ! Heeee... :-*
Dia : Hehehe. Dah sampai mana sayang?
Kite : Ntah lah. Kite pun tatau. Kite rasa bas ni macam nak culik kite jer.

Geram kan? Dari nak mengadu dekat dia sebab leher kite saket, terus tergelak besar.. Sebab dia buat lawak antarabangsa. Rasa nak cepuk jer.. Gggrr.. Then tadi lepas lunch, call lah dia kejap.. Biasa ah, punch card.. Kang punch card merah kang kalau lambat call.. Kikiki.. :-P

Kite : Hello. Kopi ke Milo?
Dia : Tak nak apa apa.
Kite : Hmm tengah buat apa?
Dia : Tengah tengok TV. Cerita Night Rider.
Kite : Hmm kite kacau ker?
Dia : Kacau apa? Kacau Kopi ke Milo?
Kite : Woiiii!
Dia : Hahaha.

Saket jantung ai layan perangai sengal tapi comel boipren ai neh. 
Ggggr!

Kbai. Nak tidur kejap.
Lepas makan, tidur lah best.
Hihihihi.

Tata !

EH KEJAP !

Semalam boipren kite baca entry yang kite sakap, dia sakap kite bodoh tuuu. Wuuu..ingat tak baca. Keh keh keh.

Kih kih kih.

Malu seh ! 
Pak Andak dia yang baca belog kite..

Lepas neh kena tulis benda elok elok jer lah..
Malu kalau pakcik makcik semua baca....
*Nyuruk bawah katil*

Kbai! 
(^________^)

Alhamdulillah...Bahagia sangat dengan dia..
Syukur..... :-)

8 comments

cik hijau purple VS nur faie said...

sweet couple la u all ni ,
jeles CHP tau . ..

♥ Nurulz Sabeeha ♥ said...

hehe :D
kalau dpt bf lwk boleh hilangkan stress :D

ctie anis said...

selamat dtg ke pontian,tanah tumpah darah ku..heee~ :p

nuruashia ♥ said...

awwww...sweet seyhhh :) kasi simen terus tu...terbaikkk :P

Fara Zakaria said...

weee , cute je taw , tapi yang part dia cakap kacau kopi ke milo tuh serious kelaka , hehe :D

eLeMeNt 0f L!fE said...

sweet..intan pakai nphone ape ek...cantik la...

Mila Ahmad said...

ALo CUMELL!;)

Chikova_Araishii said...

SYS!! tolong sayee! fb , ym sye kene hack cmne ni!! :"(
http://chikova-flurryreo.blogspot.com/2011/09/tolong-aku-para-blogger-1.html

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13