Monday, September 26, 2011

.sayang nak jumpa kite tak ?

.

Salam.

Ok..kite sangattttt gembira hari ni... Sebab? Sebab esok kite nak jumpa Encik cinta hati pengarang jantung intan payung kebabom kite ! Setelah beberapa bulan tak jumpa ! Ok tipu. Raya hari tu ada jumpa. Ngeeee... :-P

Eksaited punya pasal, siap dah prepare baju apa nak pakai. Sebab? Sebab bukan jumpa dia soang esok. Tapi jumpa Abah dia sekali. Business matters yer kawan kawan. Bukan sebab meminang matters ye kawan kawan ! Ngaaaaaa.. :-D Alaaa...malu sebenarnya nak jumpa even dah pernah jumpa before this. Alaaa ashane niii..... (T___T) Tapi tak sabar nak jumpa Super K ! Rinduuuuuuuuuu ~~~

Kite : Sayang...happy tak nak jumpa kite esok? Nak jumpa kite tak esok?
Dia : Nak.
Kite : Eiii...macam nak ikhlas jer. Balik semula lah. Sayang nak jumpa kite tak esok?
Dia : Nak Sayang...
Kite : Alaaa...macam terpaksa jer.. Balik semula laaa... Sayang nak jumpa kite tak?
Dia : Iye Sayang.. Abang nak jumpa..
Kite : Alaaa.. macam tak semangat jer...
Dia : Ye la.. Tapi yang memula Abang sakap tuh lah yang ikhlas. Ok ok. Balik semula ehh.. 
Kite : Ok.. Sayang nak jumpa kite tak esok?
Dia : Nak sayang.. Abang tak sabar nak dengar Sayang membebel sampai telinga Abang bernanah.
Kite : Woi ! Melampau ahh macam tuh !!!
Dia : Hehehe... Padan muka...

Heee..tapi sebenarnya, memang tak sabar nak jumpa.
Walaupun esok bukan dating, tapi meeting.
(-.-")
.
Tak kisah lah kalau meeting pun.
Janji dapat jumpa Super K !
.
Kalau agak agak busan,
boleh maen tendang tendang kaki bawah meja.
Keh keh keh.
.
Hmmm....
Dah lama tak letak gambar berdua.
Esok nak amek gambar banyak banyak banyak lah !
Tapi kite maluuu sebab ada Abah dia..
(T____T)

Monday, please be nice to me !
(^________^)

Pinjam berukband kawan !
Nak hapdet belog punya pasal.
Huuuuu~

11 comments

ninie_azriena said...

alolo..sweetnye lah dia..moga meeting esok berjalan dgn lancar ye sis =)

KECIK said...

Hihi. Comel je korang ;)

Jemput bace http://sikecikpunyahati.blogspot.com/2011/09/aku-terima-nikahnya.html

FiQa said...

hahaha..


kak intan2...

tu la nak ulang bnyk2 sgt..

kak intan, kita ade tag kak intan jwn soalan..arap sudi jawab...

:)

hidayahjamal said...

comel, manja tu intan

Mila Ahmad said...

ala cumell dialog 2 bila baca nak gelak ^____^

Cik oren2orange said...

alololololooooo co cuwit la dear! *wink

KizZ said...

wah bestnye dpt jumpa..kiz dh jauh jugak skrg...sebulan sklai pun xdpt..

p/s pakai cntik2 ye..

ummi tieha8384 said...

salam monday intan...
akak da lamer follow blog intan.shuker shangat2 bacer blog intan nie.time akak tensi, biler bacer blog intan, raser cam giler hepie...hahaha....kekadang akak ketawa sendiri biler bacer blog intan.shuker bacer tentang kisah percintaan antara intan ngan super K intan.cumei sgt2....kekadang akak jenguk jugak tutorial yg intan wat..yer la akak nie namer jer da lamer ada blo,tp still lg x reti2 nk uwat blog yg cumei cam intan punyer....heheheh.....

Syahirah Suhaili said...

kehkeh..cam sweet je korang nie..hehe..nanti upload gambar byk2 okeyh..hehe :D

ummi tieha8384 said...

wooo...baru perasan kumen ahkak pling panjang...ngeeeeee........samer la nama anak ahkak ngan pakwe ngko...seb bek si dak tecik tue tecik lg tp cumei kan...ngeeeeeee.....law x, leh ahkan simpankan 1 ruang kosong dlm list menantu pilihan tuk ngko intan....ngeeee.....ashanner tuee......

diba said...

aha..sweet je auww..~

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13