Monday, September 12, 2011

.soooooo sweeeeeeeeeeeeet !

.

Salam.

Kepeningan kepala yang extreme. Berdenyut denyut kepala neh.. I think, I should sleep now tapi memandangkan esok (13/9/2011) kite dah kena balik rumah sewa dan kembali menjalani kehidupan sebagai seorang pelajar tanpa berukband, so, hapdet lah sikit malam ni. Hihihi. 

Rindunye hoi dekat pakwe kite tuuuu! Zzzzzzzz. Macam dah lapan tahun tak jumpa. Rasa nak mengamuk ngamuk jer. Apa lah punya perangai. (-.-") Lepas tuh, rasa macam dah lama gila tak dating.. Last dating time puasa. Last jumpa time raya.  Ada lah dalam 8 tahun kan kan? Ngaaaaaaa... :-P


Kah.


Kah kah.


Kah kah kah!

Kiteorang kalau sms macam ni lah. Sengal sengal. Hihi. Tapi kalau gaduh, jangan cakap ah. Bertumbuk bergusti segala. Memang lepas tuh, dedua badan sengal. Huhu. Adoilaaa.. Rindu nye..

Yunk.. nak bunga!

Ape tah kite merepek neh. (-.-") Sebenarnya kite saja nak tunjuk I-SMS application yang kite baru install dekat henpon kite tuh. Cool kan! Siap ada avatar, ada smiley. Hihi. Suka sangat sangat sangat! Dari nak beli henpon baru, terus tak jadi beli. Dekat dua tahun dah pakai henpon neh. Tak pernah rosak sikit pun.. (^__^) I lap my Nokia E72 much much!

Tata. 
Jumpa lagik wiken nanti.
(^_______^)

Kompem everywiken balik rumah
since Mama tak sihat lagik.
Doakan Mama kite cepat sembuh!



13 comments

ninie_azriena said...

haah..sweet sgt2..
nak juga ah beli fon camtu =)

Eyqa Hasnan said...

sweetttttt ! ade bsikal dlm aty . bijak !

nuruashia ♥ said...

hak9! muat ke taruk mesin rumput n basikal dlm aty :P
hahahhaha..sys ni coemy sungguh...

@juera said...

lawa la sms tu..nk bli jgk la henpon mcm intan satu..hehe

cik ella said...

jeles kot.henpon kte same tp ai x dpt gune applctn cm tu.ssh kot nk install.

merahitujambu said...

ala2...cuwit jee


jom buat kek untuk saya

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

cik nur said...

comel jaa sis intan dengan super k hehehe :)

N U R A L Y N said...

alolo..sis intan cgt kiut la kisah u n ur boyfie.. n cntex towl sms sis to..nice yaw!!

Heidi Shafiq said...

kak.. milo ais satu!

cik eijau said...

hehe comelnye ..

..priNceSs aMiSsa.. said...

hye sis..lawa larh app hp tu..mcm mane nk wat ek?..ajar larh..(:

arezura said...

sweet lh entry2 intan nie..intan pon sweet gak..suke bc entry2 intan..bertuahlh sape fucture husband die..ape pon wish mama intan get well soon..

Cik Alya said...

kak intan...wt la tutorial baru untuk letak gambar kt sms 2. comel jerk. boley ek kak intan. pelis..:)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13