Saturday, September 17, 2011

.speechless bila super k buat entry kenapa dia sayang kite !

.

Sumpah kite tak sangka dia akan buat entry jiwa jiwa macam tuh. Rasa macam nak pengsan, rasa macam nak jerit, rasa macam nak berlari berganti ganti pun ada.. Wuuu..tacing seh !

KITE SAYANG SANGAT SANGAT DEKAT BOIPREN KITE.

KLIK SINI UNTUK BACA ENTRY TU !
(^_________^)

Kite neves sebenarnya neh. 
(-.-")

11 comments

Eyqa Hasnan said...

sweet !

leeza said...

owh intan sweet nye entry i like..smoge kekal bju raya dah sama mcm nk nikah je heheh pgi raya leh nikah trus la heheh

Nalisa Syahira said...

untung ler , hehe ,

~Eizny Ejan~ said...

hahaha sbr aje la hhe
btw akak so sweet ngan abg irfan 2 hhehehe

Atiqah Wadiah said...

suuuittnyerr boipren dia :)

-✿Ayu✿- said...

waa...sweet cam coklat chips...:p <3

sri juju said...

CIS , TERTIPU ! HAHAH

Atiqah.Idrus said...

haha,omeynyaaa sys intan niii . :D

syafiqakarim said...

comel.hihi

cikcimi said...

ayat super k comel la plak tetibe kan. HAHA

Myra Arshad (: said...

holloh2 . comellll nyeee. suka :))

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13