Tuesday, September 20, 2011

.super k memang selalu.....buat lawak. (-.-")

.

Salam.

Heeee... Kite pinjam broadband kawan ! (^__^) Ok. Mari mula merepek sebelum kawan kite tuntut balik broadband dia. Kui kui kui.

Ektuali, dah 3-4hari kite punya pinggang saket. Kenapa ntah. Tapi hari tu kan kite bawak motor dari Muar balik Melaka. Jauh lah jugak. Kite nye tulang neh bukannya kuat sangat. Lepas tuh, kite nie kurus. Memang saket pinggang gila pork lah.

Semalam kite give up. Kite pergi jugak klinik. Memula nak pergi farmasi jer, beli ubat apa apa yang patut tapi macam jauh pulak. So, yang paling dekat, Klinik UiTM. So kite start motor dan pergi lah soang soang. Sadis betul. Sebab family kite dekat Muar. Pakwe kite pulak dekat JB. (T___T) Time nak bawak motor tuh, memang dok tahan je lah saket pinggang neh. (T____T)

Tapi walaupun pakwe kite dekat JB, dia tetap concern dekat kite. Kite tengah saket saket pun, dia boleh buat lawak lagik. (-.-") Sumpah saket pinggang kite bila gelak gelak.. Kronik betul dah pinggang kite neh. Nak duduk kena slow slow. Nak tidur kena mengiring. Nak bangun kena hati hati. Semua pergerakkan terbatas. Nak lompat lompat pun tak leh. Aritu jumpa lipas, tau jerit jer, bukannya nak larik. (-.-")

Masa kite pergi klinik tuh, kena bebel jugak ah dengan doktor tuh. Dia sakap kite kurus sangat lah. (-.-") Dia sakap kite tak boleh bawak motor jauh jauh. Memang lah kompem pinggang kite saket. Dan lagi satu, kampus kite tuh, lif memanjang penuh. So, alternatif lain adalah naek tangga. Kelas pulak tingkat 13 ! Kompem lah kite semput. (T__T)

Malam tadik, lepas makan ubat, call lah pakwe kite dulu.. Tanya dia, bila nak balik sini.. Bila nak jaga kite.. Wuuu~~ (T__T) Kejap nanges, kejap ketawa. Dah macam orang tak betul dah.. (>___<)

Dia : Abang pelik lah yang...
Kite : Kenapa Sayang pelik...
Dia : Bagus lah Sayang ni. Muka tak berkedut pun.
Kite : Haa? Kenapa pulak.. Memang lah muka kite takde kedut.
Dia : Ye la.. Arwah atuk abang.. Arwah nenek abang.. Dah tua, sakit pinggang.. Muka berkedut.. Tapi sayang, tak berkedut pun..
Kite : Woi ! Itu nenek dengan atuk.. Kite bukan nenek awak!!!!!!! *jerit*
Dia : Hahahahaha. *gelak jahat*
Kite : Eiii...geram betul lah... Hahaha *gelak*
Dia : Hey, kenapa gelak? Marah lah... Kan Sayang suka marah.. Marah lah cepat..
Kite : Tanak. Eii..buat lawak, mesti lah kite gelak !
Dia : Mana ada abang buat lawak. *gelak*

Haish..rindu betei.
Pandai dia buat kite gelak time kite tengah 
dok nanges nanges tahan saket.

He is trying to be the best for me.

Thats why ILYSM.
(^____________^)

14 comments

Mrs. Mazlan said...

syomel sungguh super k..
haha..jeles sat. ;p

FiQa said...

;)


kurus sgt??

brapa kg sis??

underweight ke??

same ar...

;(

intanurulfateha said...

@Mrs. Mazlan

:)

intanurulfateha said...

@FiQa

berat x smpai 40kg pun
dalam 37-38kg jerr
tinggi 152 cm :)

FiQa said...

tak smpai 40kg??

kira berat da ideal ke tu sis dgn tinggi??

intanurulfateha said...

@FiQa

mesti lah tak ideal (-.-")
suppose 45kg n above

FiQa said...

haha..

suka masak, kena la suka makan jugak sis...

syafiqakarim said...

hahah tu lah.suruh makan vit byk2 xnak.suh makan byk2 pun xnak :p
kan dah tak cukup berat.ekekkek..

kalau mlm pertama mesti lagi skt pinggang kan?errrr. -.-

Nurulchumel said...

patut la housemate I sume sakit pinggang jugak. dok naik tangga macam u.

psst!
dtg la umah kalo free yek! bukan jauh pongggg.. :)

nuruashia ♥ said...

ahahhaha...super k guraw2 mnje tu :P

Idzanfashila said...

haha. sweetnye sis :D

..priNceSs aMiSsa.. said...

semoga cepat sembuh..=)

cik nur said...

dulu pun nur slaloo sakit pnggang pelik bila jumpa doktor pun tak tahu nak kata sakit apa tapi dia bg ubat tahan sakit la..dia dtg mcm ttba jer alhamdulilah skang dah tak ada oke dah

cikcimi said...

banyak sangat pap pap pap. HAHA

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13