Monday, September 26, 2011

.tinggal 2 hari lagi jer woi | giveaway yang banyakkkk gila hadiah !

.

Salam.

Ok fine. Kite paling lambat buat entry neh. Keh keh keh. Sebab terlupaaaaaaaa. Mahap TN! So dekat sini, kite nak ajak korang semua join giveaway dari Tengku Nizam dan Rakan Blogger Klik1Malaysia...

Banyakkkkkkkkkk sangat hadiah tauu ! Dan salah sponsor hadiah adalah kite ! Ngeeee... Kite sponsor domain jerr.. Ngaaaaaa.. :-P

--------------------------------------------


Assalamualaikum ,
Ini adalah First Giveaway dari Tengkunizam.com dengan kerjasama Rakan Blogger Klik1Malaysia

Apa itu Klik1Malaysia ? 
Klik1Malaysia adalah satu website dimana kami mengumpul dan 
promosi blog korang .. Selain itu , kami juga ada widget untuk mencantikkan blog korang semua.


CARA PENYERTAAN

Caranya cukup mudah , 

Join group Rakan Blogger Klik1Malaysia di facebook (wajib)

Korang digalakkan untuk ping (daftar) blog korang di website Klik1Malaysia (tiada paksaan)

Buat satu entri bertajuk "First Giveaway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia"

Letak Gambar di atas di dalam entri korang,

Dan bagitahu hadiah yang korang teringin nak menang .

 Tag kawan kalau sudi . (tak wajib)

Follow blog ini dan blog penaja hadiah di bawah ni (ikut suka korang)
tapi better follow untuk dapat update pasal GA ni

Dekat atas ni antara sponsor yang terlibat ! Ada 82 hadiah semuanya. Nak tau hadiah apa, dan syarat syarat penuh giveaway ni, boleh check dekat SINI


So, Good Luck !
(^__________^)

4 comments

emieysandra said...

buat entri & letak gmbar tu je k? sgt mudah! nk join la..hadiah byk menarik ;)

*assyiera* said...

tenkiu2 cik intan!
saye join atas jemputan anda~

p/s : tertaip nama anda di situ~

Phat said...

phat follow sini....nanti phat join eh..jemput singgah blog phat jugak

http://phatthegreat.blogspot.com/2011/09/ingatan-kepada-perokok-fikirkan-lah.html

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Assalammualaikum Adin Intan.. Akak adalah salah seorang dari pemenang GA ni iaitu hadiah domain dari adik Intan tu.. dan akak diminta untuk berhubung dengan adik tentang hadiah tu.. waduhhhh gembiraa sungguh akak bila dapat keputusan ini tadi.. terima kasih kepada Adik Intan, Adik tengku nizam dan klik 1Malaysia kerana mengadakan GA yang sungguh hebat ini.. Terima kasih..

http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/10/mak-dara-antara-pemenang-giveaway.html

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13