Thursday, September 29, 2011

.tips balik kelas awal

.

Salam.

Ok.. Kite sangat panasssssssssss ! Huwaaa.. I need ekon. Kampus kite dah 3 hari ekon rosakkkk ! Huwaaa dan di jangkakan akan berlanjutan selama seminggu sebab barang untuk ganti ekon rosak tuh takde stok. (T__T) Dan kebiasaannya, kelas akan abes awal.

Tapi ada certain lecturer yang tak kasik balik awal. Dia sakap, Ini baru panas dekat dunia, dekat kubur panas dia lagik dahsyat. Ok fine. #sentap. Tapi kan, memang panassss sangat sangat sangat. Ashane nak belajar dalam keadaan yang panas !

Tapi kan, bila ada ekon, terlampau sejuk pulak. Sebab seluruh bangunan, suhu dia sama. So kalau panas, semua panas, kalau sejuk, semua sejuk. (T___T)

Tapi kite rasa, lebey better sejuk. Sejuk boleh bawak sweater, pakai glove, pakai stokin. Kalau panas, takkan nak bukak baju. (T____T)

So tadi, satu kelas dok kipas kipas. Ada yang bawak kipas tangan tu, ada yang buat kipas sendirik pakai kertas. Tapi nak lagi bagus, suruh soang kawan korang atau korang sendirik buat buat pengsan. Kui kui kui. Kompem kelas abes awal ! Keh keh keh.

Psst : 
Lepak cc, amek ekon :-P
Satgi kul 3 lebih nak pegy kampus balik !
(T__T)

7 comments

nuruashia ♥ said...

yke? ksiannnyeeee :(

eyryn said...

hehe..btol jugakk ape yg lecturer ckp..
pnas cket, da mngeluh :p
"mcam ryn laaa"

Heidi Shafiq said...

berak la dalam kelas tu.. confirm lecturer yg pengsan..

emieysandra said...

leh gune gak idea tu..tp kn kelas emiey sume bgunan baru dah, sume ade ekon tau..erkk, TER-show off lak..huhu

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

isk! kelas ttp ade ker..? adeh! giler r kena bertahan!

Nazry Iskandar said...

selama kat KBM tak pernah pulee kene. huhu! dah la melaka panas. hot in herreeeee~

diba said...

lau buat sllu..kantoi gk..he

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13