Thursday, September 8, 2011

.tolong, ada lelaki bukan muhrim masuk bilik kite !!!

.

Salam.

Wuaaaaaa tadi kan, ada sorang laki masuk bilik kite! (T__T) Memula kite tengah tidur. Maklum lah, dua tiga hari neh, badan asek lemau jer. Dok depan PC lame sket, dah pening, lepas tuh, saket perut tak baek baek. Tengah syok syok tidur, Abah kite kejut. Kebetulan, tidur tak tutup pintu....

Abah : Bangun Angah.. Kawan Abah datang nak repair lampu..
Kite : *Zupp!* Sepantas kilat kite bangun! Hihihi.

Ektuali, lampu bilik kite tuh dah dekat sebulan rosak. Bukan tanak repair, setakat tukar mentol jer pun. Mentol terbakar. Tapi lampu bilik kite tuh pelik. Canggih sangat. Mama lettew yang beli. Hihihi. Mekasih Mama sebab belikan lampu bilik yang canggih sampai susah nak tukar mentol bila mentol terbakar. (-.-") Dah hari hari bukak lampu tidur. Lampu tidur tuh dah lah cahaya dia suram suram. Romantik sungguh... Huhuhu.

Sementara tunggu kawan Abah kite repair lampu bilik kite, kite dok ngap biskut raya dekat ruang tamu tuh. Tetibe Super K call kite......

Kite : Yang..Ada lelaki masuk bilik kite..
Dia : Siapa?
Kite : Kawan Abah. Polis jugak.. Lelaki, budak muda..
Dia : Sayang kat mana ni? Abes dia buat apa dalam bilik?
Kite : Kite kat ruang tamu. Dia dalam bilik dengan Abah, nak betulkan lampu bilik kite tuh..
Dia : Untung lah dia dapat masuk bilik Sayang. Abang pun tak pernah masuk lagik.
Kite : Hah, tau takpe. Dia lelaki first yang bukan muhrim masuk bilik kite. Eh, tak tak. Aritu Abang Apis (Abang Ipar Kite) ada masuk.. Nak try betulkan lampu tuh tapi tak boleh.
Dia : Hensem tak lelaki tuh?
Kite : Errr...dia India. Hehe. Kalau ketegori India, dia boleh di kira hensem lah. Tapi kalau dengan Sayang, mesti lah Sayang lagik hensem!
Dia : Abang tak kisah siapa pun masuk. Abang jadi orang yang ker seratus enam puluh juta pun Abang tak kisah.
Kite : Hm..kenapa pulak?
Dia : Sebab doang masuk kejap jer. Abang kalau masuk satu hari nanti, Abang tak keluar keluar dah. Sebab tuh akan jadik bilik Abang.
Kite : *diam & blushing*

*tu diaaaa....bakal bilik kami berdua. ececececehhh!*

Kahkah. Gediks betei. Tapi betul hape apa yang Super K sakap tuh kan kan? Ngeeeeeeee.... Kbai!

44 comments

name aku LAILATUL FATIQAH said...

aminnnn..berbahagialah hendaknye..:)

mazni md said said...

comel je sis ngan super k tu... hahahah kim salam kat india tu ea..

intanurulfateha said...

@name aku LAILATUL FATIQAH

aminnn. tenks ella :)

CIK MAY said...

hamboih.....kalau india tu smp time tido,mau la melompat jugak dari katil..tp kalu da tengah ngap kueh raye..idak le suspen sgt kan...hehehe

intanurulfateha said...

@mazni md said

ngaaaaaaa. dia dah balik dah :D

intanurulfateha said...

@CIK MAY

hahhahaha tau xpe. dah la bilik gelap lampu takde. x nampak die pun nnti. ngeee :D :D

-atiQah- said...

hehehehehe comellah sis!

intanurulfateha said...

@-atiQah-

hehehhehe :p :p

emma said...

cis!!!
ingat ada perogol bersiri masok....

Nurulchumel said...

ewah2.
hamboi, neh da mmg betul2 kena kawen neh intan! :)

intanurulfateha said...

@emma

ish tak lah! mintak simpang!

intanurulfateha said...

@Nurulchumel

ngeeeeeeeeee. :p

Farah Wahidah said...

haha...moga-moga cpt sis intan kawin ok! jngn lupe ajk kite mkn nsi minyk...hihi..

cik Dil said...

amboiii2...ehehhee
suwitt laa

intanurulfateha said...

@Farah Wahidah

mesti jemput punye! ngeee :)

intanurulfateha said...

@cik Dil

hihihi :p :p

zaza said...

gataii no...

hehe

intanurulfateha said...

@zaza

hai bakal jiran! :p :p

cikcimi said...

=.=" tajuk nak gempak kan. eh cop kite pon dah masuk baring baring lompat lompat. haha.

intanurulfateha said...

@cikcimi

hahahah cimi pompuan. xpe :p :p

FatinFirdaus said...

cantiknya bilik kak intan... hahaha.. padahal xpenah tgk pn..
-_-'

Aleen Sepet :) said...

huu semoga tercapai hajat Super K tu ye ? :)

intanurulfateha said...

@FatinFirdaus

hehehe nmpak sikit sikit je cukup lah :p

intanurulfateha said...

@Aleen Sepet :)

aminnn :)

zulhilmi.tempoyak said...

jgn nk sweet2 sgt....

hahahaha...

mcm mn lak leh tersilau tgok gmbr ni...

mungkin sbb jeles kot..haha

nuruashia ♥ said...

adoilaaaa...terbaik ahh ayt abg ipan tu sys..!! ade mkne disebalek tu hek9!~
lmbtnyee sys nk kwen...mst romantik awwww

intanurulfateha said...

@zulhilmi.tempoyak

bilik die dgn yana nt pun silau gak kehkehkeh

intanurulfateha said...

@nuruashia ♥

alaaa jgn ler tak sabar, sis lg x sabar tauu! :p

hakamah hamyadi said...

hehehe...tajuk menggemparkan...wink wink sweet sis ngn super k...semoga bahagia selalu

intanurulfateha said...

@hakamah hamyadi

:)

syahirah said...

kak intan , kawin jela .kak ema rahmah pun da bersalin dah . huhu .
akak bile lagi ? kenal kan blogger ema rahmah?

intanurulfateha said...

@syahirah

err tak.. siapa ye?

nuraitul said...

hehehe..lawak bawh tue mcm ade unsur 18sx je..hehehe..gurau je okeh.. :)

TunTeja said...

heee..kak intan!! pat2 kawen :)

easy and simple said...

romantiknye dak ipan kan intan,,untunglah kamooo hukhuk

adrinaqamarina said...

ehem, kemain~ :P


heheh tapi betullah~ nampak nye, kalau nak masuk bilik sis, kena buat alasan nak betulkan lampu la kan~ heheh

.::WaNiE::. said...

amboi bilik pink pink pink !

kekekekeke

intanurulfateha said...

@nuraitul

unsur 18sx? zzzzzz. blog ai umum ye cik adik

intanurulfateha said...

@TunTeja

ngeh ngeh.. yer! sabau je ! :p

intanurulfateha said...

@easy and simple

mcm tu kire romantik ke yang? hihihi

intanurulfateha said...

@adrinaqamarina

buat la alasan laen. betulkan kipas ke :p

intanurulfateha said...

@.::WaNiE::.

biase ah! i loike pink! tp pas kawen nt, die nk ke tido bilik pink? ngaaaaaa... :D

Edy Fee said...

wow privasi betul.hahaha

syahirah said...

bukak ni . nanti akak tahu . kat situ ade link asal die ^^,
http://sentiasehappening.blogspot.com/2010/10/selamat-pengantin-baru.html

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13