Wednesday, September 21, 2011

.tolong lah marah kite !

.

Salam.

Perempuan dengan soppink tak dapat di pisahkan. Err..mungkin bukan semua. Mungkin kite jer. Huhuhu. Tapi kite memang suka soppink. (>___<) Duet ade ke, takde ke, pedulik hape. Huhuhu.

Hari ni dan semalam, kite pergi soppink. Tak de lah banyak sangat. Tapi banyak lah jugak. Biasa lah, start sem baru, beli lah barang barang sikit. Errr...tak de lah sikit sangat. Banyak lah jugak. Wuuuu~~ (T__T) Tadi dah lepas menyesal terhabes duet time soppink, kite text lah Super K...

Kite : Yang...dua hari kite dah habes RM*** soppink. Menda ntah kite beli. Lepas neh, tak leh soppink lagik. =.= Sayang marah kite tau pasni.
Dia : Hoi ! Jangan soppink lagi ! Isy, aku cepuk budak neh kang!
Kite : Huuu..garangnye !
Dia : Apa garang garang ? Banyak bunyik pulak !
Kite : =.= Ye la !
Dia : Hehe. Padan muka kena marah.

Tapi kite neh memang jenis kena marah baru nak dengar kata. Keh keh keh. Malam tadi, kerinduan tahap melampau dekat Super K tuh. Boleh pulak nanges teresak esak time gayut tepon. Ngek betul. Dasar budak cengeng !

Dia : Abang selsema neh... *shreetttt*
Kite : Hmm kite rindu sayang.. Bla bla bla... *nanges*
Dia : Macamana Abang nak pergi belayar macam ni...
Kite : Belayar laen, sekarang dekat darat... *nanges makin kuat keh keh keh*
Dia : Hishhh apa ni nanges nanges. Malu lah kawan dengar.
Kite : *nanges lagik, shreeeettt*
Dia : Eiiii...ape tu..sedut hingus ekk.. Eiii..buang lah..
Kite : Mana ada kite sedut hingus ! Hehe *tergelak*
Dia : Kenapa gelak? Kan abang kate, jangan sedut hingus !
Kite : Eleh...dia tuh selsema sedut hingus tak pe ek ! *gelak*
Dia : Mana ada ! Hehehe.

Hoi..makin rindu pulak.. 
Kena marah ker, kena bebel ker, kite tak kisah.
Sebab benda benda tuh semua buat kite makin rindu....
(-,-")

7 comments

Farah Wahidah said...

wahhh..sweet nye!! huhu..pertndingn sedut hingus..dua2 tk ngaku!

TSYA'Z (~_^) said...

die pun belayar ke?? hehe.. sama2 lah tgung rindu ye cik intan..hehe

Mr feckry said...

bahagianya

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

baru kena marah baru kena bebel. buat kiter rindu jugak~ T_T

CIK MAY said...

bile soping kene beringat2...nnt hujung bulan kene ikat perut plak.. ^^

Heidi Shafiq said...

bile nak dtg kL?

cikcimi said...

jum sopink lagi. lalala~

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13