Friday, September 30, 2011

.tumbuk ko kang pan !

.

Salam.

Alaaa...ite nak dating.. Wuwuwuwuuuu~~ Pakwe kite busyyy... Eleh, busy lah konon. Tadik, dia pergi meeting dekat Jasin, suppose kite kena ikut, tapi kite ada kelas. So, tak jadik lah... So, esok nak ajak dia dating ! (^__^) Tak kireeeeeeeeee ! Tapi dia tak sure, dia ada kerja ke tak esok. Kena tengok jadual dulu. (T__T)

Kite : Jom pergi mandi mandi gunung ledang !
Dia : Mandi? Isy, tempat bahaya tu !
Kite : Bahaya ke mandi kat gunung ledang? Dulu kecit kecit selalu jer pergi.
Dia : Gunung ledang yang bermacam cerita. Isy, abang tak mau pergi situ lagi.
Kite : Alaaa...ite nak mandi mandi....
Dia : Sayang kata nak tengok wayang.
Kite : Nak nak nak !!!
Dia : Mana satu ntah budak sayang ni nak. Geget gak pinggang dia kang.
Kite : Woi ! Saket tau pinggang kite. Tadi kan kelas kat bangunan air kat sebelah tu. Kat situ kena naek tangga. Asal naek tangga jer pinggang kite buat hal. Zzzzzz!
Dia : Nanti hantar bengkel. Ada skru longgar, gasket ada terbakar, belting nak tercabut, spocket haus. :-P Biasa lah, dah 93 tahun. Hehe. Kesian sayang abang ni la.
Kite : (-.-") Tumbuk ko kang pan ! Silap silap, sayang yang kena hantar bengkel ! :-P

Kalau tak buli kite sehari memang tak sah.
(-.-")

Harap harap esok dia tak de meeting,
Kang silap silap, kite pun kena pergi meeting sekali.
(>________<)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13