Thursday, September 15, 2011

.wawa, wafi dan manda yang comel !

.

Salam.

Kite ada sorang kawan baru. Nama dia Wawa. Baru kawan tapi dah rapat sangat macam dah lame kawan. Kawan kite sebaya dengan kite, tapi dia dah kawen, dah ada anak dua orang. Dia fulltime housewife. 

Dia baek sangat. Best borak dengan dia. (^__^) Seronok sangat sebab dapat kawan yang satu kepala dengan dia. Bila jumpa, borak tak benti benti sampai lupa nak amek gambar kenang kenangan. (-.-") Sep baek dapat amek gambar dengan anak Wawa yang kecit. AMANDA!

Memula dulu ingat dia nih pangkat kakak kakak. Sebab kite dok panggil dia Kak Wa. Sekali bila tengok umur, dia sebaya kite rupenyeeeee. Ngeeeeeee. Malu betei! Nampak sangat kite neh perasan muda :-P

Ni Manda. 
Anak Wawa yang paling kecit. Tak puas peluk cium dia !

Tak sabar nak tunggu bulan 11. Nak pergi JB. Adik ipar Wawa (Jaja) kawen. So, nanti boleh pergi JB lepas tuh boleh jumpa Wawa, Wafi dan Mandaaaaaa!!! Lepas tuh dapat jumpa Aza, Jaja dan yang lain lainnnnnn.. 

Doang neh semua jiran jiran Super K. Memula kenal Aza dulu. Dia baca belog kite. Tup tup, dia sakap, dia kenal Super K. Sekali jiran daaaaaaaaa. Malu gileeeeeeee! Hahaha. Kecik rupanya Malaysia neh. Ngaaaaa... :-D

Jaja Aza.

Baby (adik ipar Wawa) & Aza(lagi).
Baby UPSR hari ni.
Good luck my dear.....~

Aza (lagi dan lagi) dan bakal tunang dia. Eh?
Kikikiki... :-P

Bakal tunang kite. (tetibe)
Eh, BOIPREN KESAYANGAN laaa....
(^_________^)

Eh, apesal Super K boleh masuk dalam ini filem? Hihi. Sebab Super K lah, kite dapat kenal dengan WawaAzaJaja dan lain lain. Eleh, dia buat muka garang, ingat kite takut lah? Ngeeeeeeeeee... Oi rindu lah ! Bila nak jumpaaaaaaaa ! :-P

Dannnn gambar Wawa.
Wawa tengah pegang Wafi (baju melayu hitam)

Macam budak budak je kan Wawa neh. Hihihi. Dia lebih kurang macam kite je. Kecik kecik. Nanti ntah ashane bila kite dah kawen nanti. Mesti comel macam Wawa jugak kan kan...... (perasan)

ILYSM Wawa!
Jumpa lagi nantiiiii..........
(^___________^)

Manda & Wafi, 
Tunggu Mama Intan datang yer!
Tu pun kalau Abah Ipan nak bawak pergi JB.
Keh keh keh.

Rindu belog.
Malam sikit kite hapdet lagik ek! :-)

6 comments

Edy Fee said...

selamat bertunang...tak lama lg kot

easy and simple said...

yeye mama intan nk dtg lg,,,hahahahahaha...best3..

reeShahz's said...

haha sesuai lah tuh manda nd wafi..nama kazen kita wafi nama kita Amanda..haha over plapp..

comelnyee mereka..hehe

nuruashia ♥ said...

uishhh..ramai nyee kwn2 die hehehe :)

Noor Azah Bte Abdul Aziz said...

@easy and simple tak bole bla! HAHA

Noor Azah Bte Abdul Aziz said...

woi! malu la kite sis,, nape letak pic kite gn bf nie?? HUHU...

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13