Monday, September 5, 2011

.yang, yang, sedap tak kek kite buat?

.

Salam.

Dah seminggu lebih kite beraya kan kan? Wuuu..ramai dah naek kerja dan ada jugak yang dah balik kampus. Kite pulak akan start semester baru Isnin depan. Tak sabar rasanya.. Sebab dah lama sangat dok bertapa dekat rumah neh sampai segala bagai resepi kite dah try. Keh keh keh.

Biskut raya rumah korang ada lagik? Ke tinggal serdak? Kui kui kui. Kat rumah kite neh, ada lah lagik sikit. And the best part is, biskut raya yang kite buat aritu, paling cepat habes. (^__^) Jangan sangka rupa buruk, rasa tak sedap? Tak caya tanya Hana dan Che Arm. Doang asek dok ngap jer biskut dahlia yang kite buat aritu. Ngeee. 

Buruk lantak betul kami neh.
Kui kui kui...

Credit to HERE sebab tolong lukis.

Dan credit untuk diri sendiri
 sebab kaler-kan katun dan buat dialog merepek.

Tadi dok borak borak dengan Super K dalam telefon. Port mortem pasal time dia datang beraya rumah kite arituuu...

Kite : Yang..yang..sedap tak kek cekelet yang kite buat haritu?
Dia : Sedap lahh.. Sedap yang. Tak nampak ke Abang makan banyak dengan kuah puding tu sekali?
Kite : Eleh, ye lettew. 

Tapi padahal dah kembang kembang dah bon bon neh. Mesti lah suka bila orang yang kite sayang suka makan apa yang kite masak. Ngeeee.. Pastu kite sakap lagik..

Kite : Sayang tak makan pun biskut raya yang kite buat tu ek..
Dia : Ha'ah.. Sayang tak kasik Abang pun..
Kite : Laaaa...makan je la.. Takkan kite nak kena offer pulak.
Dia : Ye laaa.. Len kali Sayang kena kasik.
Kite : Raya lagik sekali lah!
Dia : Ok sayang...
Kite : Yeayyyy!!

Tapi ntah bila dia nak datang rumah kite lagik. 
(-.-") 

Yangggg....datang laaa sini...
Nak pergi beraya rumah kawan kawan kawan kite dengan awak!

Dan yang penting sekali..
Nak nengok Hantu Boncenggggggg..........!
Keh keh keh.

18 comments

aisya zaida said...

love ur blog sgt2.. sweet sgt. stiap kali on9, mesti tgk ur blog.. =)

intanurulfateha said...

@aisya zaida

heeeee tq!! ^__^

Heidi Shafiq said...

kite pun same.. setiap kali online mesti tgk blog awak..

pui..

intanurulfateha said...

@Heidi Shafiq

cilaka lu heidi!

Nurulchumel said...

untung la..
tak mcm kite neh..
:'(

intanurulfateha said...

@Nurulchumel

u jgn emo3.. nt bf u busan plak.. buat relaks je k! :)

nuruashia ♥ said...

awwww..sweeeeeeeeeeeeetttt :)
hek9!~

intanurulfateha said...

@nuruashia ♥

:) ngeeeee

ca_sha La Vida's said...

fewwit~
yunk2...untuk kite xde ker??
hehe :D

emieysandra said...

baju katun gal tu same background blog ni..comel2!!

dh pndai masak, leh jadi isteri dh sis ni..huhu, cepatlah! ;P

Syafiqa said...

owhhh sweetnye :D

cik nur said...

cewwaaah ntah2 nnt kawin buncit la super K hehehe

merahitujambu said...

alahai sweettt jeee...

TunTeja said...

wah.wah.wah.kak intan!! nak sket biskut raye jugakkkkkkkkk :)

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

comel! sis nt bwk balik UPM! hohoooo! blog ni mmg takkan pernah puas di singgah wohhh! :)

Edy Fee said...

hehehe comel je kartun tu.hikhikhik
]gemuk la mkan byk

Syahbinar Shuib said...

comel kartun tuh :)
hehe.. Selamat Hari Raye :D

cikcimi said...

kite pon tah bile la baru dapat raya sana. =.=

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13