Friday, October 21, 2011

.abang polis yang hensem, tolong tangkap pentiru neh !

.

Salam.

Cuba tengok gambar neh.

Pastu cuba tengok doodles tuh.
Sama tak dengan doodles dekat header kite.

SAMA OK !!!

Kenapa tiruuuuuuuuu... Siap edit lagik label dekat baju doodles tuh. (>__<) Label baju Super K jadik Kajim. Label Intan Love Blog jadik Miss H. Zzzzzzzzzz! Penat tau kite gigil gigil tangan buat doodles. Yang doodles pompuan tuh, kesayangan kite edit-kan. Yang doodles Super K tuh, kite buat sendirik tauu! Sampai hati nak tiruuuuuuu.. (T________T) Bukan santek pun, comot jer.. Hukhuk.

Kepada ENCIK KAJIM, sila explain.
K thanks ! 

Ni link pentiru tuh.
Kompem traffik kau naek nokss malam neh!
!@#$%^&*!

23 comments

mohamadhaziq_nursyafiqah said...

cian kat akak...sbr ye...

cikpia said...

jangan bagi dia trafik! jangan! jangan!!! he he....

caner bley TERsedar ni?

Chenta Qaseh said...

jahatnye..agak2 la kalo nk tiru pon...
btw,pandai intan wat doodle :)

intanurulfateha said...

@mohamadhaziq_nursyafiqah

hihi kite ok je :p

intanurulfateha said...

@cikpia

alaaa..saje nak kasik die glemer kejap huhuhu

ikazulaikaazimi said...

sangat sangat sama la sis !! it's oke , nanti ai kol polis , tangkap die .

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

eee..nampak sangat yang dia tu xkreatif lgsg ...cilok idea org...euuuuwwww...
polis, tangkap ini pentiru!

einz said...

isk rajinnye dyowg ciplak????nape tak minta???lau minta intan bg tak???hehehe....

..cik gugu.. said...

hahah aq penah kne cmni.. sebijik terus dy amek header aku.

FaFa said...

aiiyookk ! sis intan dah mara :) hehe. saba ok sis. salah sis nh, sebab buat doodle tomei sangat.. *kidding* T___T

♛ NazirahMoktar ♛ said...

la,blog lain punye bnyk bgi freebies doodle,doodle sis gak die amik..takpe2,nnti kt pgi bgi link doodle freebies kat budak nih..tgk muke cam budak je kan -,- mcm2 la kan..sbar okey

cik yuki said...

hehehe budak2 la tuh . . sabo jela ..

syafiqakarim said...

haha jom bunuh dia.

Nurulchumel said...

buat malu dak SAMTEN jek. sekolah haku tuh! wat malu jek men tiru2!

cikcimi said...

wthellya !! pfffttttt !!

Noorsha Muhamad said...

waa..ini macam ka..rmai la copycats skrg..kene jg2 ni..huhu..

balqiis azman said...

cian adek sis ni...sabo erk

✿ wanny ahmad ✿ said...

nampak sgt dy edit .. kat baju tu ade kesan dipadam .. ngek punye PENTIRU .. haha :D

cik nur said...

cian sis tak best la mcm tuh kan nak tiru nie kan ..

cik nur said...

cian sis tak best la mcm tuh kan nak tiru nie kan ..

Athirah ' S said...

haha aptb lah kajim tu..nak tiru..dia comel dia spoting,dia copycat..hahah

Kajim Sharibi said...

Assalamualaikum , Subhanallah Walhamdulillah terima kasih kepada kakak yg ingatkan saya tentang header , saya dah lama x bkk blog saye . Saya nak mintak maaf atas segala yg saya lalukan (copy cat).maafkan saya , saya takut azab Allah , saya ni budak sekolah agama , maafkan saye , semoga Allah memberi rahmat kepada kakak dan Rasulullah mencintai kakak

ummi tieha8384 said...

intan, akak bukak dah xder paper dah dlm blog dia...huhu..bru nk tgk camner dia copycat..ishh.....sabar jer lerr.......dia igt org x perasan law dia copycat header intan gamaknyer..dia nk cumei cam intan tp x pandai wat doodles cute camtue...

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13