Thursday, October 13, 2011

.abang tak suruh pun sayang nanges :'(

.

Salam.

Kite baru jer lepas gayut dengan Irfan. Dekat 2 jam kiteorang gayut. Dalam 2 jam borak tadik, rasa banyak nanges dari borak. Tapi terima kasih sangat sangat sangat dekat dia sebab dia sudi dengar luahan hati perasaan jantung dan limpa kite. 

Ada lah problem nya. Malas ah nak cerita sini. Kang korang pun nanges sekali. Kui kui kui. Kite neh memang super cengeng lah. Dem betei. Sket sket nak nanges. Tadi lepas borak borak, tarik nafas.... Then sakap dengan Irfan.....

Kite : Kite neh cengeng sangat kan.. Sket sket nanges. Penat lah..
Dia : Abang tak suruh pun Sayang nanges..
Kite : Tapi kite memang suka nanges. Kite sedih lah.. Hah tengok. Kite dah nanges dah. *nanges*
Dia : Tak pe. Perempuan kan hati dia lembut, memang lah mudah nanges.
Kite : Tapi kan, budak rumah kite, semua tak macam kite pun. Kite tak pernah pun nampak doang nanges. Asek kite je yang nanges.
Dia : Doang tu semua bukan perempuan. Doang tuh lelaki. Sayang hati hati tau..
Kite : Eii...Sayang nehhhh ! *gelak*
Dia : Hah, bagus... Gelak pun... Hehe.

See?
Dia pandai amek hati kite.
Sebab tu kite sayang dia sangat.
(@________@)


*atas ni emoticon mata bengkak sebab nanges hihihi*

18 comments

Muna rahimah said...

haha . diorang lelaki tu :P sediakan parang cepattt

atiqa aris said...

ala comel abg sayang.hehe

kusyi said...

ada pulak irfan kate diorang laki.. adoi~~~ -.-'

Mila Ahmad said...

lelaki? jeng..jeng..jeng...

sharamli said...

Ay0k. Kak intan d0k umah dengan 0rg laki rupanya. Takkan la!

farah hanim said...

hohoh comel jela

Miss Red said...

alalala..pandainyer orang tu pujuk..memng x jadi nnagis..heheh..:)

starzieti said...

haha. pandai irfan buat intan gelak. :D

Wanie Ghazali said...

jgn nangis2 kak

yana said...

waa..banyak romantikk ahh!hee;D ta pee laa kak..nanges tuh kire pengubat hati ;))

Cik gigi kaca said...

wah...manje ek sis intan neh.tapi somel.kuikui

nuruashia ♥ said...

wawhhhh nges2 mnje xpe sys :)

hidayahjamal said...

beruntungla

ninie_azriena said...

huhu..sangat cumil =)

Mario said...

klu dorg tu seme lelaki...nnt dia yg nangis...ekeke

Nursyahira izzati Ngadimon said...

comel jee . SEMOGA KEKAL smpai akhir hayat ~

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

pandai abang ipan amek hati sis~ :)

cik nur said...

scary tau kalo semua housemate sis lelaki hahaha

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13