Thursday, October 27, 2011

.al kisah mami beng dan uncle beng (-.-")

.

Salam.

Hai koranggg... Macam lama dah tak tulis entry kan kan? Sebelum tuh, pada yang tak suka baca belog gedik kite neh, klik (x) dekat atas tuh tak pun unfollow terus. Mekasih. (^__^)

Ok, mari kite sambung cerita. Beberapa hari lepas, kakak kesayangan a.k.a Kak Tash kite dah selamat melahirkan seorang baby yang super comel bernama Ahmad Izdihar Syakir Ahmad Syazwan. Sumpah comel okeyh anak dia. 

Kan dah kate comel..
Rasa nak kasik penumbuk jer. 
Keh keh keh.

Tak sangka last jumpa Kak Tash time dekat PD aritu tetiba dapat berita beberapa hari lepas tuh dia dah bersalin. Rujuk entry ini. Happy sangat sebab kali neh Kak Tash dapat jugak baby yang comel macam Intan hihihi sebab Kak Tash dah beberapa kali mengalami keguguran. 

Tahniah lagik sekali pada Kak Tash. Dan dengan lahirnya baby Syakir neh, maka bertukar lah title Super K kepada Uncle Beng. Beng sebab Kambeng. (-.-") Kan janggut dia macam janggut kambeng. Eh silap, kambeng yang tiru janggut dia. (-.-") Keji betul siapa yang kasik nama camtuh. Kah kah kah.

Pastu kite memula dapat title Mummy Intan tapi bertukar jadik Mami Beng. Sebab apa? Sebab kite gemBENG dan cemBENG yang merujuk kepada kuat nanges. Nih lagik keji. Huk huk. Tak kisah lah apape title pun yang penting kami berdua sayang sangat dekat Syakir a.k.a Atan. Kah kah.

Mahap Kak Tash sebab panggil Syakir dengan nama Atan. Ifan yang ajar kite! Ngaaaaaaaa... Kalau nak marah, sila marah dia soang! :-P

Alaaa malas nak rotate gambar neh.
Hihihihi.

Atan, tunggu Mami dengan Uncle datang sana yer.
Hadiah dah beliiiii....

Tak sabar nak kiss Atan.
Muah Muah Muah!!
(^___^)

10 comments

Hati Tisu said...

kirim salam atan=D kiut oiii!

cik nur said...

sis pelik comel smpi nak tumbuk hehehe :)

♛ NazirahMoktar ♛ said...

TEMAM GILE LAH ITU BABY!!!haha..caps lock hbis kan..serius tembam gomuk baby tu.hihi.geram!!rasa nak picit pipi die smpai nangis -,-

Edy Fee said...

wowo mst hepi dpt baby

Edy Fee said...

wowo mst hepi dpt baby

aRa ❤ aFiq™ said...

cute nye baby ni.. btw tenkiu sudi dtg blog ara :)

http://izara4eva.blogspot.com/2011/10/cik-intanurulfateha-datang-blog-izara.html

mohdhazlan Dreadlock said...

tahniah dpt ank sedara ...:)

nice blog ....sy fllow sini ...

slm knl :)

http://hatikubaik.blogspot.com

Natasha said...

sesuka sesuki korg panggil anak aku ATAN kan:P #bagi penumbuk kat mami BENG

Nuriy Arisa said...

comeyyyyyynyeeeeee baby!!

gerammm!^_^

eykameow said...

eh kak tash mengandung ?? makna nyayg mse nmpak kak tash kt majlis tunang pojie tu dia dah mengandung lah..? wah! TAHNIAHHH! comel nya baby..nak jugakkk!! wuwuwuw

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13