Monday, October 24, 2011

.bila dia rindu kite hukhuk

.

Salam.

Video yang buat kite tak tidur malam.

Tengok, dengar lepas tuh nanges.
(T__________T)

SUMPAH RINDU.

Semalam kite video call dengan dia. Terubat sikit rindu. Ok tipu. Mana ade terubat! Makin rindu ada lah!. (T__T) Rindu sampai rasa nak nanges. Baru tak jumpa berapa hari, rasa macam dah lapanblas puluh lima juta tahun tak jumpa. Muke dia pun dah lain. Ada misai! Hihihi. Comel. (^__^)

Terima kasih untuk teknologi video call. Walaupun jauh, dapat jugak tengok muka kesayangan. Jauh ke? Jauh lah jugak Melaka - JB tuh kan kan? Wuu~ Tengok henpon time video call tuh lama lama, bila dia senyum, melting~~~

Bile dia nyanyi sambil maen gitar, kite rasa macam seronok sangat. Cepat cepat kite amek henpon lagik satu dan record dia nyanyi. Even tak jelas sangat sebab bising dengan bunyik kipas segala, tapi at least boleh simpan dan tengok semula video tuh. Untung laaa ade boipren pandai maen gitar. Hihihi. Lagu jiwang jadik rock. Ohh kite sangat suka dengar dia nyanyi. 

Kadang kadang, kite rasa macam nak nanges pun ade. Nanges sebab sangat gembira. Macam berbaloi tangisan yang kite bazirkan dulu oleh sebab tettttt yang lama. Nah, sekarang kan dah dapat yang lebih better dan membahagiakan. Tapi still lagik rasa nak nanges. Tak paham dengan diri sendirik. Sedih nanges. Hepi pun nanges. Zzzzz. (-.-")

Gambar ni kite curik dari FB Kak Tash.
Selamber jer dia dating dekat pakwe kite !!!

Hmm..kite mesti akan rasa sayu bila dia sakap dia rindu kite. Sebab dia jarang cakap rindu. Biasanya, kite yang sakap kite rindu dia. Hari hari rindu. Wuuuu~~ (T__T) 

Kite : Sayang...
Dia : Ye Sayang...
Kite : Kite rinduu..
Dia : Eleh...macam lah dia soang tau rindu.
Memang selalu kite rasa dia macam tak rindu kite langsung.
(T__________T)

Sekarang ni, kite cepat letih. Meset meset, lepas tuh terlelap. Penat dan letih dengan kelas, esaimen dan presentation segala. Dan dia takkan pernah kacau kite punya waktu tidur. Tapi kite memang selalu kacau waktu tidur dia. Keh keh keh. Kadang kadang, saja je dengki. Kite suka bila dia bangun tidur, dia tengok ada berpuluh puluh miskol dari kite. Ngaaaaaaa... :-D

Ok bai.
Nak tengok video atas neh balik.
Next time kite tulis lagik ek!

❤ Aku Pun Cinta Dan Rindu Kamu Selalu 

9 comments

cik ella said...

so sweet.hehe
henset kite same.wane pun same lah !

iedalif said...

sys! gile jeles ni ^_^ pesal kite tgk video sys ni kite nye aty yg sayu tp tsenyum..hoho..smoge sys bhagia selalu..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

Hehehe ..
Same la kite sis ..
Myra rase org lelaki nie mmg cm tu kot....kalo gelfren diorang tido ke ape, diorang takkan kacau...
Tapi kite nie lak yang suke kacau diorang...miscall banyak2 kali sampai dia terbangun..hehe ...noty kan ? :P

.::WaNiE::. said...

rock tapi lagu aku cinta aku rindu hahahaha


jangan nangis babab kang

cik nur said...

nur pun slaloo gak video cll walaupun nur KL dan dia gombak hahaha lagi teruk

Ainul Hayat said...

Stendetle tu Intan. Kita pun cam Intan gak. Suka kacau dia bila dia tgh tido. Seronok mengaco. Padahal bukan nak cakap ape pun. Kui3....~

aswadz said...

lelaki mana ckp rindu2 bagai ni. walaupun dlm hati ada je rindu tersebut.

MK yorke said...

untungla bf pndi petik gitar dan nyanyi.. sep sep.. teros rindu boyfieee kiterrr.. huwaaa !!!

eykameow said...

:') eyka pun suka dgr bila boy nyanyi...

sis, nnti kita plan utk g karok sesame ehh...rindu lah!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13