Monday, October 17, 2011

.first time pergi pantai dengan pakwe (^__^)

.

Salam.

Hoyeahh! Semalam kannn...kite pergi jalan jalan pantai dengan pakwe kiteee.... Pergi balik hari jer. Pergi petang, balik malam. Sepatutnya pergi PD tuh awal lagik, dalam pukul 3 petang dah kena sampai. Tapi, di sebabkan kejadian INI, so sampai PD dalam pukul 6 petang ! Kui kui kui. Nasib baek tak kena marah dengan mereka mereka ini - Kak Tash & Suami, Kak Azie & Suami dan Kak Wani & kawannyeeee.. *wink

Bersama Kak Wani kite yang comel gile !
She is sooooo adorable !

First time jumpa, terus mesra. Sebab selama neh kenal dari belog dengan pesbuk jer. Sampai sampai jer, dia suruh kite naek apartment yang doang sewa. Sebab doang sakap, BBQ start lepas maghrib. Kite ingat, datang tinggal makan jer sebab datang lambat. Huhuhuhuh.

Dari kiri...
Suami Kak Azi, Suami Kak Tash, Kawan Kak Wani
dan yang hujung sekali (Baju Hijau) Bakal Suami kite! 
Ngaaaaaaaa.......... (^________^)

The 4 of us..
(^______^)

Yang sebelah kite tuh Kak Tash. Dulu dulu selalu jumpa, tapi yang kali ni, baru jumpa setelah setahun lebih tak jumpa. Huhuhu. Sebelah Kak Tash tuh Kak Wani then yang pinky tuh Kak Azi. Kak Azi pun first time kite jumpa.

Pakwe kite rajinnnnn sangat masa BBQ tuh !
Rajin kemas, rajin bakar...

Kite pulak, rajin makan.
Makan tak benti benti.

Sampai Kak Tash marah sebab biarkan Irfan camtuh jer. Keh keh keh.. Huwaaaaaaa.... Kite laparrrr........ Kite dah sakap, Intan yang dulu tak sama dengan Intan yang sekarang.

Intan yang sekarang 
KUAT MAKAN ! :-P

Teruja tengok galaxy tab Kak Tash.

I LOVE YOU !

Lepas kenyang, jalan jalan dekat tepi pantai. First time jalan jalan dekat pantai dengan pakwe. (^__^) Rasa happy sangat. Rasa bahagia sangat sangat sangat. Cewah. Tapi sumpah rasa happy giler semalam. Kiteorang balik awal. Lepas isyak camtuh kiteorang gerak balik sebab nak balik Melaka.. Memang lah dekat tapi tak mau lepak PD lelama. Tak manis. Doang tuh sume dah kawen. Kiteorang belum. Dan doang semua tidur situ.. Wuuuu~~

Kite : Sayang tau tak, ni first time kite jalan jalan dengan pakwe kat pantai tauu.
Dia : Sama lah. Ni first time Abang jalan jalan kat pantai dengan Sayang.
Kite : Hmm tapi mesti Sayang ada jalan jalan dekat pantai dengan Sayang yang lain dulu dulu kan.. kan..
Dia : Ngade jer sakap camtuh. Mana ada..
Kite : Eleh, ye lettew.
Dia : Ye lah !

Lepas tuh kann...
Terus dia nak angkat kite nak campak dekat laut.
KEJAM BETEI ! 

Nasib baek kite kuat....
KUAT JERIT.

Terbantut niat jahat dia.
Padan muka ! :-P

15 comments

Hati Tisu said...

fiiwwwwwitttt!=D

A!n Syahirah said...

so sweet ^_^
da mcm lam filem lak kan?
hik3

M@M@ SH@RIDZ said...

like.... suka baca belog adik... tidak membosankan...

mera zati M.z said...

Alalalaa comellllll angat! :P

cik yuki said...

romantiknyeeee ~

.::WaNiE::. said...

awak memang kuat jerit ..kucing lalu pun awak jerit =.=" hahaha

kuat makan pun ye jugak

isk isk isk isk isk

hidayahjamal said...

untungla..happy je kan intan, cpt la tawen..org tiut selalu tawen cpt an

cik Nemo said...

Rindu akak! (T__T)

starzieti said...

same la kite. kite pun kuat makan skunk. :D

QUEENPINK said...

sweetnya..

D Suhaida ~ said...

sweet :) hihi ~

eykameow said...

best nyaaa! eyka x penah jln2 tepi pantai lagi ngn boy wuwuwuwuw.... ehem! tak sabar tggu bulan 12 :P

syima harun said...

semoga bahagia bersama arjuna hati :)

Juliet_iRa~" said...

sis g PD juga?haha..
sis stay kat mana??????
ira g PD gak sabtu ahad baru ni..
cimi pon kan..heee

cik nur said...

hehehe nnt kalo dah kawin dah bulan madu mesti kena campak nie hehehe ^___^

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13