Monday, October 3, 2011

.ittew sukew tengok pakwe ittew jeles

.

Salam.

Ngaaaaaaaaaa... Kemaen susah nak sebut tajuk entry kite kali neh. Wuuwuwuwu~~ Ektuali kite suka nengok pakwe kite jeles. Kahkah. Sebab kite rase kan, kalau laki jeles, rasa macam comeyy gila. Kahkah. Aritu kite sakap dengan dia...

Kite : Yang, ***** (seorang lelaki) sms kite. Dia suruh kite buat website untuk company dia. Nak reply ke tak neh?
Dia : Tak payah !
Kite : Hehehe. Comey gila Sayang jeles.
Dia : Eleh. Hehe.
Kite : Kah kah.

Memang nampak simple, tapi bila ada mana mana laki nak try dekat dekat dengan kite, memang dia akan jeles. Tu belum kite sakap orang mintak num henpon kite dengan komen komen dengan kite kat pesbuk. Wuuu~ Comeynyaaa pakwe kite... Aww aww~ Tapi kalau ada mana mana pompuan dekat dengan dia, kite bukan setakat jeles, bergegar gegendang telinga dia dengar kite membebel tak benti benti ! !@#$%^&*!

Kite : Rindu lah.. Nak jumpa !
Dia : Rindu Sayang jugak.
Kite  : Esok kite tak jadi ada modul. Sebab kampus kite ekon rosak lagik. Nak dating esok dari pagi sampai pagi esoknya !

Waiting~~~

NO REPLY !
(-.-")

Kite : Tanak jumpa kite lettew ! Tanak tak pe lah ! Kite nak tidur sampai hari ahad ! Nyte !
Dia : Hoi ! Orang tengah meeting lah.. Tengah meeting ane boleh melting.
Kite : Alaaa...melting sikit pun tak boleh. Hihihi. ;-P Nanti abes meeting kejut kite eh. Nak tidur kejap. Nyte yang.. ILY..
Dia : Ok yunk.. LYT :-*

Aritu, masa dia datang rumah sewa kite, yang dia buat seprais tuh, kite rasa sonok jer. Lagik sonok dengar dia bercerita time lepak dekat kedai makan. Suka tengok dia punya expression. Tengok muka dia. Melting~ 

Dah dua hari tak jumpa. Hari ni dia pergi KL, ada meeting dekat sana. Patut nya malam neh nak jumpa, makan sama. Tapi tak pe lah.. Kerja lagik penting.. ;-)

K lah, nak pergi buat esaimen. Nanti kite hapdet lagik ekk... Tata ! (^__^)

5 comments

ninie_azriena said...

alolo..cumil nyer abg ipan majuk..
kak intan suka tau usik dia..sian dia..btw, sweet sgt2 bila bf majuk kan =)

♥Lady Ainaa♥ said...

hahahahha...sweeeeettttnyew....sy lg teruk...sy suke gadoh ngn si die....wat dy panas hati..XD

emieysandra said...

betul! suke tgk pakwe jeles..huhu, dlm mse yg sme bg die rse kne jge kite leklok lg, spy org len xleh ambik.. hee :D

aqilah madihah said...

wah jeles tgk org tu becinta sakan yer
:))

cik nur said...

hahaha yang nie mmg hobi nur buat bf jelous hehehe mak nur slaloo marah sbb dia kata nur suka cari pasal dengan encik abon T___T mak pun tak berpihak dekat anak sendiri

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13