Tuesday, October 18, 2011

.jumpa pengarah kolej komuniti jasin lagik neves dari jumpa bakal mertua kehkehkeh

.

Salam.

Kite baru jer balik dari Kolej Komuniti Jasin. Ektuali, kiteorang (me & my classmate) ada esaimen pasal training program. Kiteorang kena train bebudak Kolej Komuniti dan akan di evaluate oleh lecturer untuk subjek HRD (Human Resource Development). Markah untuk exam woo.. So, kena buat yang terbaek!

Me & Ana.

Aien, Fina & As.

So pagi tadi, kiteorang pergi Kolej Komuniti untuk jumpa pengarah Kolej dan alhamdulillah, proposal kami di terima. (^__^) Dan akan ada perjumpaan kedua untuk perbincangan tarikh dan hal hal lain.. InsyaAllah program neh akan berjalan pada bulan November dan seramai 30 orang pelajar Kolej Komuniti Jasin akan terlibat. 

Agak agak ada tak readers belog kite yang study dekat sini ek?
Kalau ada, boleh lah jumpe! Hihihi...

BTW kite sebagai AJK Media untuk projek neh.
Hihihi senang jer...

Dan maybe kena kasik ceramah sekali time training program tuh. Fuhh kena ada self-eficacy. Badan je kecit, tapi harap harap tak kena buli lah. (-.-") Tapi kalau pegang bahagian games je pun bagus gak. Senang jer. Keh keh keh. Sebab satu group cuma ada 10 orang AJK jer. Kena lah pegang banyak jawatan kot. Tak kisah lah mana mana pun, tapi kite akan buat yang terbaekkkk. InsyaAllah.....

WISH ME LUCK !
(^_________^)

5 comments

eyryn said...

tak jauh dari rumah ryn pown..hehe..

Athirah ' S said...

kita pon student Kolej Komuniti , tapi Bandar Penawar Johor , bukan Jasin kehkehkeh

cik nur said...

gud luck yaa sis
terbaek hehehe

♥ Elin ♥ said...

eh org melaka ker? atau study lat sini ;)

FaFa said...

mcm syok je. teringin nak tengok sis intan yg comel bg talk :) heee

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13