Sunday, October 2, 2011

.kite nak cite neh !

.

Salam.

Heee... Semalam kannnnn.... Kite pergi dating.. ! Ngaaa.. :-D :-D Ok fine. Memang lah ini bukan 1st time jumpa dia sejak naek semester baru cuma baru rasa kali ni macam dating ! Semalam semalam semalamnya tuh, cuma kuar makan kejap, minum minum jer. Tu tak kire. Dah lah siap Wakenabeb lagik tuh ! (-.-") Tapi semalam tengok muvee, karaoke.. (^__^) Gila lama tak karok ngan tengok muvee dengan dia... 

Dia amek gambar kite... 

❤ Kite amek gambar dia..

(^________^)

Sebelum muvee start, kite ajak dia makan dulu. Kite lapar sangat. Perut neh dok bunyik bunyik. Padahal kite dah masak tomyam kat rumah, dah siap makan agik. Tapi boleh lapar lagik. Tensen pulak. Dia pulak dah kenyang. Ggggrr. Kite paksa jugak dia teman kite makan. Last last dia ikut jugak.

Kiteorang makan stymboat dekat dalam Jusco tuh. Hihihi. Time nak tunggu makanan masak, borak borak pasal planning untuk tettttttt tak lama lagik.. ;) Love you sangat sangat sangat yunk ! ❤ ❤ 

Yang, yang, cepat senyum ! 
Kite nak amek gambar neh.. 

Cepat amek gambar kite pulak...
Hihihi.

Alaa..tak sempat senyum, dah snap.
Majuk ah ! Masak jugak Dak Ipan neh :-P

Kite tengok ceta Bini bini ku gengster. Boleh tahan lah cerita tuh. Ada part lawak ada part sedih. Time part sedih, boleh pulak kite nanges ! @#$%^&* Sengal betei Dak Intan neh ! (-.-")

Lepas tengok muvee, pergi karok pulak. Tapi bukan berdua. Berempat.... Tadaaaa... Mokde dengan Pokde kite join sekali. Karok sampai 2 jam. Tu pun rasa macam kejap.. (>__<) Tak lama lagik Pokde dah start belayar. Alalalala...sian Mokde kite kena tinggal dekat darat. Ntah bila pakwe ite nak belayar pulak. Zzzzzzz. (T__T)

Mokde feveret... 
(^__^)

Yang penting, hari semalam sangat best. Pakwe ite sakap, tak boleh kuar atau jumpa selalu walaupun dekat. Nanti dah sah, hari hari jumpaaaa. (^__^) Errr..tapi kan, kalau jumpa time meeting, itu lain kire. Kan kan kan? *winkss ! Kui kui kui.

Masa amek gambar neh, kite nak posing gedik gedik.
Siap nak buat peace lagik. HAHA.

Tapi tetiba dia sakap...

"Haish, mana boleh amek gambar macam tu. Kita kan dah nak ****** tak lama lagik, mana boleh posing posing macam tu ."

Ish pakwe ite neh..
Nasihat orang macam makcik makcik ! :-P

Hemmmmmm....
Maknanya sekarang dah kena sopan sopan lah yer? 
Dah tak boleh gedik gedik gedik agik...
Keh keh keh.

Tu sebab kite dok berdiri tegak 
macam nyanyi lagu Negaraku.
Hihihihi.

Olorrr...orang nak buat peace pun tak boleh. (^^,)v
Kedekut ! (-.-")

12 comments

Muna rahimah said...

dah nak kawen ye ? akhirnyaaa . huhu ;)

♥Lady Ainaa♥ said...

bestnyew pat jumpe yg tersyg..hehehehe

Hajarnaiema said...

sweet la korang nie...hehehehe

Direktori Internet Malaysia said...

gediks..!!

nuruashia ♥ said...

bile nk tunang sys???????? xsabar plak ase hahahah

aiyahassan said...

haha
bhagia betul.

Edy Fee said...

ahkahakah skema kot amik pic tegak

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

yeahhh! menanti!:)

fana said...

soooooo sweeeeettttt~

Ct DJa said...

see u village steamboat kan sis? huhu~ yang tom yang punya kuah oke lagi la. tp best lagi johnnys la kan? :)

emieysandra said...

nk kawin dah ea sis, cpat..jgn tgu lama-lama :)

cik nur said...

suka tgk sis senyum jaa hepi yaa

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13