Tuesday, October 4, 2011

.kite nak sangat sangat sangat...... tapi.... tapi... tapi........... :'(

.

Salam.

Huwaaaaa keinginan untuk makan piza yang membuak buak bagai ke ladang gandum ! Sekarang neh, kite dah gilakan dominos piza. Kite rasa piza dominos adalah piza yang paling sedap dalam dunia. Ok tipu. Piza paling sedap yang pernah kite makan jer sebenarnyaaaa.. Ngaaa.. Dia punya pizza yang lembut.. Sedap... Huwaa... Tanak bayangkan! Sebab rasa macam nak nanges jer. Nak piza! Nak! Nak..........!

Gugel jer neh.
Korang jangan pergi print pulak.
Kupon tahun 2009 neh woi ! 
HAHA.

Tapi kupon kite lagik banyak !
Baru guna 2 kupon hari tuhhh...

Dari tadi dok tenung tenung kupon dominos neh. Ikut hati, nak jer delivery. Tapi tapi...tapi.... Sebenarnya kite baru jer makan nasik lauk ikan masak lemak cili api dengan sayur kobis goreng. Kikikiki. :-P Tapi kite nak piza jugak !

Alaa ashane ni.. Pakwe ite tak plak. Dia dekat KL. Meeting. Dari semalam dia pergi. Ingat dia balik malam ni, boleh lah makan sama tapi tapi tapi...... Tapi dia balik esok kot... Huwaaa tapi ite nak makan piza tuh hari ni. Sekarang ni ! Baru nak ajak die teman... (T__T) 

Ashane ek.. (T__T) Macam tak best pulak nak pergi makan soang soang. Pastu budak rumah semua tamau. Kalau mau pun, kena banje doang. Keh keh keh. Pokai ah ashamni. 

Hemmm~~~
Tunggu jer la Super K balik Melaka.
BALIK LAH CEPAT !

Kite boleh jer pergi makan piza tu soang soang.
Tapi kite risau, takut abang piza tu ngorat kite.

Kah kah kah.

4 comments

Mila Ahmad said...

domino's pizza memg best!

nyna amani said...

Bulan nie dah dua kali makan dominos. Kite suka secret recipe dye.. Sedap sgt! And BBQ chicken wings dye sedap sgt2.. Boleh mkan hari2.

nyna amani said...

Bulan nie dah dua kali makan dominos. Kite suka secret recipe dye.. Sedap sgt! And BBQ chicken wings dye sedap sgt2.. Boleh mkan hari2.

Secret Drifter said...

intan nak coupon ke??? berlambak ada di rumah saya..can bagi semua kat kak..

i xbeli guna coupun sbb i guna card untuk beli..

card tu Buy 1 FREE 1

lagi berbaloi !! nanti kalau ada party leh jimat !!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13