Friday, October 14, 2011

.memang lah program go green tuh macam !@#$%^&* tapi...............

.

Tapi time amek gambar, 
mesti lah kena senyum.

Kan kan kan?
Baru nampak comel.

Comel ker?
COMEL LAH SANGAT !
!@#$%^&U* 


Comot giler kite tadik pagi. Sep baek boipren kite takde. Kalau tak, malu jer. Kui kui kui. Dengan mata rabak, tak cukup tidur. Pukul 2 pagi tidur, 5 pagi dah kena bangun. Program tanam tanam pokok. Ni program untuk subjek Personal Development. Dapat 20 markah untuk exam. Kalau tak pergi, burn ah markah tuh.

Tanam pokok kejap jer, tapi kena jalan kaki dari kolej kediaman ke tempat tanam pokok bapak dia jauh gile hokeyh ! Ntah pape jer buat program camni tauuu... (T___T)

Comel comel kena pikul 
cangkul dengan bawak baldi.
(-.-")

2 hari program kampus yang meng-tensen-kan kepala otak kite. (T__T) Seriusly I'm not enjoying the program. Hmm..Malas nak fikir hal ni lagik. Baek kite fikir hal esok.

Port Dickson !
HERE I COME ~~
(^______^)

Dah seminggu tak jumpa !
(^_______________________^)

*senyum lagik lebar*
keh keh keh.

11 comments

ninie_azriena said...

boleh jadi duta cintai alam sekitar ni kak intan..
hahaha =)

cik ella said...

tanam2 pokok dpt 20 marks??wahwahwa..

Nursyahira izzati Ngadimon said...

huahuaa . comel gmbaa first tuu .

untunglaa la kak ade orang sayang . teheee

cikpia said...

kalau tanam2 pokok dapat markah sampai doploh, hagak2 pakcik petani tu mesti dah tahap phd dah. he he......

budak manja sekali sekala kena la buat benda lasak sket......

Puteri Iqa Izyan said...

huaaa. 5 pagi tu kena bangun. kalau iqa mesti dlh hati membebel mcm2 dh. hahaha. =P

♥yaya budak suka embun♥ said...

tanam pokok dapat markah?? wahhhh
best tuuuuu :P

sharamli said...

Ni mesti dah tur0n 4 kil0 ni. ha3

hidayahjamal said...

sabar :) ada hari len g hihi

emieysandra said...

bab program anjuran kampus ni, mmg malas betul nk buat kn..apalagi nk enjoy. huuu =.="

LittleGurl said...

rindunye zaman campus sobsob

cik nur said...

kelakar sekali pakej dengan limpa and paru-paru plak tuh hehehe

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13