Tuesday, October 11, 2011

.sayang, tak pe ker? :'(

.

Salam.

Emm ektuali kan, belog kite neh kire macam diari harian kite. Kite suka tulis dalam belog sebab kite suka baca balik. Dan kite tak pernah pun paksa sesiapa baca dan follow belog kite. Nak baca, baca. Agak agak tak suka, tak payah baca. Tak payah nak kutuk kutuk kite, buat dosa jer kan. Sebab tuh belog kite takde chatbox. Sebab ramai sangat yang dengki dari yang mendoakan kebahagiaan kite. :'(

Dari pakwe lama, sampai ke pakwe yang baru neh, style belog kite still sama. Suka bercerita tentang pakwe. Dan maybe certain entry kite kelihatan agak gedik. Err..bukan certain, malah semua kot. (T__T) But that is the real me. Itu lah diri kite dekat luar. Sama jer. Kui kui kui. Kite tak reti lah nak jadik orang laen.

Mungkin pendapat setiap orang berbeza beza. Kalau macam dulu, bekas pakwe kite tak berapa suka kite public-kan kisah kami dalam belog dan menjadi bacaan umum. Tapi berbeza dengan chenta hati pengarang jantung kite yang sekarang neh. Dia suka. Alhamdulillah...

Cuma sekarang, kite cuma perlu lebih bijak mengarang entry tanpa mengikut emosi. Kalau dulu, asal gaduh jer, hapdet belog. Dem ah. Buat malu jer. Sekarang, takde lah macam tuh. Buat apa nak cerita yang tak best. Kite tulis entry yang best best sebab kite sendirik suka baca balik. Kalau entry sedih sedih, buat apa nak ingat balik kan kan kan? :-P

Then semalam, kite meset Irfan.....

 Thanks a lot Sayang...

Dia sangat memahami gelpren dia yang blog addiced. 
Hihihihihi.

Kite hepi bila orang suka baca entry entry kite.

THANKS A LOT !
Sayang korang ketat ketat !

23 comments

ninie_azriena said...

kita suka bacaaaaaa =)

intanurulfateha said...

@ninie_azriena

tq syg ! ;)

DeAzAn9289 said...

kitew pom !! pengikut setia ~ ngeehh2~ ;)

diba said...

suka,,,nice;)

wana_abdul said...

cumillllnyeeeee!!..

trust me not said...

membaca entry Ms Intan xkan bosan punya .. even buat ramai org tersenyum & gelak sorg2 .. dh blh buat movie dh kak .. ^_^ moga akak & bf akak tu kekal hingga ke penghujung hayat :)

cik Im said...

HEHE..kite ske baca then kite cite kt kwn2..semua kwn2 cm "eh..bf dia(kamula) xde kembar ke? ak nak gak bf cmtu.." hehe..

sharamli said...

Eh.Tau pulak balik umah ni semula.ha3

Athirah ' S said...

haha kita pon suka baca , ini belog intan kan suka hati intan lah nak taip ape kan , kan , ..b ur self :)

FiQa said...

saya pon!!



yea!!1


cepat la kawen..

*tetibe*

haha

Chikova_Araishii said...

den pon suko baco..
sbb sebenarnye ramai org kt lua sane pon same je mcm kisah sys tuhh,
cume dowang xciter jee...then nk dengki2 plak kan,,ilek sudey..

Rina (◕‿◕)✿ said...

Rina sookaaa! Intan update jek trus rina bace! Anyway, intan mmg gedik hahaha :) semOga cpt tunang nanti kita sesama geng B2B :)

ayu aziz said...

alamaaakkk tweet kite..
haha
tapi kita mmg suke pon bace blog awk.. release tension.. ^_^

nina suhaina said...

saya pon suka baca blog sis..
pedulilah sapa yg tak suka tu.
yg penting sis bahagia..

Umie Artoqiemie said...

datang dari blog intanurulfateha :P

Mila Ahmad said...

xpe kak yg mane xsuka 2 xyahlah nak baca kan?

starzieti said...

suke bace blog intan sbb sweet sangat. jelesh la ngan intan sbb ade bf yg baik sangat cam tuh. :D

cikcimi said...

hi KAKAK intan, saye suka bace blog KAKAK sebab blog KAKAK best. #eh

nuraitul said...

sis..just be urself..yg nie personal blog pn kak..beside sis wat domain sendiri kan..so, ikut suka sis la nk tulis pape pun..mne yg ngutuk2 tue..just abaikan je,..diorg jugak yg dosa kan..
keep it up sis.. :)

Farah Nur said...

sy pun suka baca..sweet sgt la..-)

Erins said...

intan . saya suka baca . kalau bukak blog . mst baca awk punya kisah dgn encik k awak . sweet :)

.:: Suhaidah Tan ::. said...

sya pun suke bce ngeee :) ebery time adew n3 bru msty bce ngeee...sme sgn sye suke tulis semua bnda hehe sbb mudah lupew...bila bce n3 lme gelak soawang2 hehe

ecadwinkyasha said...

..kita suka baca entry gediks kak intan...hahahhaa.seyesly,memang suka baca...even dari zaman dgn 'dia' dulu tue.....hikhikhik.

tak sabar nak baca entry kak intan neves nak kawen.hahahaha..lepas tu,mesti eksaited ceta pasal coming2x baby...hikhikhik

*imagine jap yer....*
(*-*)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13