Saturday, October 1, 2011

.sepraisssssssssss lah sangat !

.

Salam.

Huh. Kite memang suka seprais tapi ni rasanya bukan seprais. Ni dah kira wakena beb! Zzzzzz. Sabar jer la noksssss ! Semalam kan kite ada buat entry, kite sakap, kite nak dating hari ni sebab tak dapat jumpa Super K malam tadik. Dia nak pergi mancing pastu dia pun balik meeting kat Jasin tuh lewat. 

Dalam pukul 8 lebih malam tadi, dok sms dengan dia.. Tanya dia jadik tak mancing.. Dia cakap tak jadik, macam dah lewat. Emm..Super K neh jarang meset. Kalau meset, mesti macam pelik lah. Al maklum lah dia bukan suka meset, dia suka call..

Tengah tengah meset, tetiba dia cakap dia nak pergi toilet.. Zzzz. Pastu tetibe henpon kite pun hang. Dan dan nak hang. Lepas tuh kite restart henpon. Bila on jer, dapat 2 miskol dan 2 sms.. Pastu tetiba dia call. 

Dia : Yang, kenapa call tak dapat?
Kite : Kite restart henpon tadik. Henpon kite hang.
Dia : Ouhh.. Eh, siapa bukak pintu tuh?
Kite : Emm..kawan kite.. Kenapa?
Dia : Woii ! Keluar lah ! Abang dah sampai depan rumah neh !!!

Larik pergi  dekat tingkap, buat spot check.
Zzzzzzzz.

Memang dia dah ada depan rumah.
(-.-")

Dah la kite dengan suar pendek, T-shirt bodo pulak tuh. Tunggu masa nak tidur jer. Lepas tuh, dan dan lah perut neh saket, nak kena melawat toilet dulu. Haha. Nasib lah kau Irfan. Siapa suruh buat seprais. Ngaaaa.. :-D Ada lah dalam 15 minit dia tunggu kite siap, tukar baju, tukar seluar segala. Keh keh keh.

Masuk dalam kereta, nak marah pun tak jadik. Sejuk jer hati tengok dia. Hihihi. Lepas tuh pergi kedai makan. Order ciken chop ! Nyum nyum. Tapi kite dah kenyang. Order satu jer, share share. Kite memang dah lama nak makan ciken chop kat situ tapi sape suruh tak bagitau nak datang ! Perut kite dah full dahhh... (-.-") Tak kira, lepas neh, nak pergi kedai tuh semula. Nak return ! :-P

Masa borak borak tuh kat kedai tuh, kite hepi kemain lagik. Macam tak caya dia ada depan mata. Mata siap berkaca kaca dan bercahaya cahaya lagik. Kahkah. Ok tipu. Tapi kite asek senyum, gelak. Memang super gembira lah. Hihi. Lepas tuh, keluarkan henpon, start taip meset...

"Thanks sebab datang. Love you... :-) "

Tettt tettt!
1 Message Received.

Dia keluarkan henpon, baca dan senyum.
Kite pulak buat buat pandang tempat laen.
Malu !

Then dia sakap....

Dia : Alaa...siap nak meset meset.. Sakap sekarang kan boleh...
Kite : Alaaa...kite malu...
Dia : Nanti dah kawen, nak kejut bangun tidur pun meset jer eh. Hahaha. *gelak*

Keh keh keh. 
Sumpah tetiba kite jadik pemalu.
(-.-")

Kite : Tadi masa meset, Sayang sakap nak pergi toilet. Tipu kite eh !
Dia : Saja jer. Masa tuh Abang kat traffic light.
Kite : Abes, sekarang neh kite lah yang kena kencing !
Dia : Haha. Ye lah !
Kite : Sep baek kite tak kuar dengan lelaki laen. Heee.
Dia : Keluar lah.... 

Heee..tapi no worries...
Kite takkan buat macam tuh..
Cukup lah awak seorang.

❤ LOVE YOU ! 
(^________^)

8 comments

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

ahahaha! sabor je la dak ipann!!!! :)

sis!!!! sis!!!!!! :D

Saiazuan said...

wow! sweet tul. :D

syafikah said...

sweet nya..hehehe

nuruashia ♥ said...

ececeec malu2 meow plak nk ckp dpn2 kannn :D

Muna rahimah said...

sweet gilaaaa :D

ct jue said...

alolololo~~~~~ manis nye sweet couple nih ^___^
1000xx like

tini ein said...

somelnyeeee...^_<

cik nur said...

heheheh nasib baik tak terkeluar jantung sis kalo tak mesti ssh SUPER K nak cari balik :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13