Sunday, October 16, 2011

.suka lettew dapat jumpa abang ipan !

.

Salam.

Semalam kannnnn... Chacha datang rumah sewa kiteeeeeeeeee ! Ektuali adik kite yang Yeop tuh datang Melaka sebab nak visit kawan dia sakit lepastuh kite kirim lah macam macam barang dari rumah. Tehee~ Dalam pukul 12 lebey tuh, adik kite call sakap dah sampai depan Jusco. Kirenya dah tak jauh dari rumah sewa kite. 

Tak lama tuh, tetiba budak rumah kite sakap.... Intan, Chacha ker depan pintu rumah tuh? Macam suara budak kecit. Terus kite melompat pergi bukak pintu! Bukak bukak pintu, terus peluk cium diaa.. Rinduuuuuuuu sangat sebab dah 3weeks tak jumpa! Ada jer program dekat UiTM neh yang membuatkan kite tak dapat balik rumah :'(



Chacha sakap dekat kite....

Chacha rindu Angah...
Angah tak suka duduk rumah Melaka eh?
Angah nak balik rumah Chacha tak?

(T____T) 
Nak balik.. Nak balik.. Nak balik..
Nextweek nak balik !
TAK KIRE !

Chacha lepak rumah kite ada lah dekat sejam. Lepas tuh, Chacha ikut Yeop pergi Alor Gajah, sebab Yeop kan nak pergi visit kawan dia saket. Kite pulak nak siap siap keluar date dengan Irfan. Hihihihi. Nak pergi BBQ dekat PD ! (^__^)

Tapi masa on the way pergi tuh, lalu Alor Gajah sebab kiteorang lalu jalan lama ke PD. Jumpa Chacha dengan Yeop lagik. Culik Chacha dengan Yeop kejap, bawak jalan jalan. HAHA. Jalan jalan lah sangat. :-P Chacha apa lagik, melompat lah dekat Abang Ipan dia. !@#$%^&*(-.-")

Dedua orang memalu kucen nak pandang camera.
Cepuk kang !

Masa dalam kereta kan, Chacha duduk atas pangku kite. Lepas tuh kite sakap, Eii...santek lah seluar Chacha. Sama macam Angah, pakai seluar jeans. Lepas tuh, boleh pulak Chacha sakap, Same dengan seluar Abang Ipan. Siap tunjuk seluar Abang Ipan dia tuh. Cheh ! Kan dah kate, sket sket Abang Ipan. (-.-")

Masa Irfan drive, mesti lah laju kan. Mesti lah kite pakai seat belt sekali dengan Chacha. (-.-") Lepas tuh kite sakap dengan Chacha, Abang Ipan neh bawak kereta laju kan? Dengan harapan, Chacha akan marah Irfan sebab sebelum sebelum neh, Chacha akan bebel kalau Irfan drive kereta laju. Abang Ipan bawak kereta laju sangat. Nak terpelanting Chacha. Tapi semalam boleh pulak Chacha sakap, Laju tapi seronok. (-.-") Irfan dah sengih sengih jer. Suka lettew Chacha back up dia.. Ggrrr.. Aku tumbuk muka ko kang pan !

Lepas tuh pergi isi minyak dekat Petronas Alor Gajah. Yeop pun nak pergi draw duet dekat Maybank. Then kite jumpa soang blogger. Hihihi. Dah lama sangat nak jumpa dia sebab dia asek jumpa pakwe kite jer.  !@#$%^ Keh keh keh. Al-maklumlah, petronas neh dekat dengan rumah Irfan, so memang lah Irfan selalu ke sini. Blogger neh kerja dekat petronas neh. Tapi time kite datang, dia tak kerja. Kite kol dia sakap kite dekat Petronas. Sepantas kilat dia datang. Hihihi. (^__^)

Iena Arshad.
Ni belog dia, tapi kenapa private woit !
Ggggrrr!

Kami berempat.
Yang tukang snap, mesti lah Yeop !
Kah kah kah.

Sehingga berjumpa lagik !
(^________^)

Nanti kite hapdet pasal BBQ dekat PD pulak ek. Gambar banyak dekat kawan kite. Kite takde camera santek.Wuuuu~~

Haish, tak sabar nak hapdet.
Kikikikikiki... :-P

7 comments

iedalif said...

tingin nk jmpe k.intan gak nii.. demm!! =.= huhu

syafiqakarim said...

err...kite salu isi minyak kt situ lah.haha

sharamli said...

nak jumpa kak intan jugak!

emieysandra said...

sis, makin chantekkkk la! ehehe~

Nursyahira izzati Ngadimon said...

awlolo ! cha tuu comel jeee .. amboihh . datee eh ! btw . suwittt lah akk n ipan ~

ayu aziz said...

intan , ipan, chaca..
dah mcm mak, ayah n anak..
tapi mak die kecik sgt.. =p

cik nur said...

hurm dulu nur slaloo jgak baca blog ieyna tuh la dia dah private kan pelik jgak hehehe

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13