Monday, October 24, 2011

.the sweetest FRIENDSHIP we ever tasted !

.

Salam.

Hoyeah! Hoyeah! Ini adalah cerita Sabtu lepas. Sabtu lepas, kite pergi konvo seorang blogger terkenal yang hensem dan macho dan pandai membuat ketupat. Siapa lagik kalau bukan, Heidi Shafiq. (-.-")  Ok, sebenarnya tak ikhlas pun nak pergi konvo dia. HAHA. Ada lah sebab utama kite pergi konvo dia. Baca sampai habes ek entry neh. Kikikikiki... :-P

("v")

Pepagi lagik Cimi dah call kite, suruh siap siap, dia nak datang amek kite dengan Ana since kiteorang tak de transport nak ke UTeM. Cimi suruh mekap mekap dekat kolej dia jer. 


Di pendekkan cerita, kiteorang pergi konvo HS berlima. Kite, Ana (serumah) Cimi, Sara (sekolej) dan Tyka. Gerak ker UTeM dalam pukul 1 petang. Sumpah gila panas dekat UTeM tuh. Haus. Pehh memang menguji kesabaran betul. Kejap kejap beli air. Satu air tin dah RM2.50. (T__T) 

Kiteorang tak tau nak bagi apa dekat HS. Nak kasik bunga, nanti layu. Nak kasik bunga plastik, HS tuh gay. Keh keh keh. So, kiteorang decide nak kasik BELON jer. Kah kah kah.

Intan dengan belon, ane lagik comel?
INTAN KAN KAN KAN?
Ok, mekasih.
(^_________^)

Double Chin!
(T__T)

Tadaaaaaaaaa....
Ni lagik satu hadiah yang kiteorang kasik kat HS.
Harap dia takkan pernah lupa frienship ni..
:)

Suka gambar neh!

Hepi convoque buddies!
(^________^)

Hihi. 

With his family.

NI SEBAB UTAMA.
*wink*

Kbai.
HAHAHA.

Ok tipu. Lelaki berbaju hitam neh Heidi Shazriq. Adik kepada si HS neh. Alaaa saja je suka kacau kacau. Jangan fikir laen pulak. Kite dah sakap dah dengan Super K, yang kite amek gambar berdua dengan Heidi Shazriq neh. (=.=) Heidi Shazriq neh 23 kot. Eh, ntah lah ek. Tak tanya pulak tapi yang pasti dia muda sebab kite sebaya dengan si Heidi Shafiq tuh.

Kite : Sayang, kite letak gambar kite dengan adik Heidi tau dekat belog. 
Dia : Hah, letak lah..
Kite : Kite saja saja tau letak. Sayang tak marah kan?
Dia : Tak.. tak marah..
Kite : Alaaa..tuh adik dia jer.. Lagik muda dari kite.. Kite nak hapdet belog pasal konvo Heidi daritu. Bla bla bla.. *bersusah payah untuk explain*
Dia : Haha. Letak je lah yunk. Abang tak kisah laaa...
Kite : Ok, mekasih! Hihihi..

Heidi Shazmi.
Macam sebaya jer sebab sama tinggi.
Padahal dia baru darjah 6.

Mama, mama. 
Yang ni sebaya dengan Abang. 
(25tahun)

TAK PAYAH LAH NAK MENTION UMUR WOI!

Balik dari konvo, HS text each of us..

Hey My BLM. Thanks sangat sangat cos sudi datang tadi. Memang macam artis wanna-be lah korang. Haha. Selagi korang jadik kawan aku, korang akan bertambah cantik setiap hari. Trust me! :-)

(-.-")

Bukan kiteorang memang dah cantik ke?
Kih kih kih.
(^__^)

Mekasih Tyka for the DSLR.
Nanti bebila kite photoshoot lagik okeyh!
(^_________^)

Ok bai. 
Malam nanti kite hapdet pasal Super K.
Rindu lah nak tulis entry jiwa jiwa.
Keh keh keh.

15 comments

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

sis sebaye eh ngan Heidi Shazmi tu ? :P hehe

nuruashia ♥ said...

seyes ke bdk sebealh tu darjah 6?? hehehe..

♥tiehanurfatiha♥◕ ‿‿ ◕♥ said...

eh eh EH!

intanurulfateha said...

@❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤

hahaha siut je. die yg sebaya dgn sis! :p

intanurulfateha said...

@nuruashia ♥

seyes lah! x nmpak ke muke die suci murni tuhhh :p :p

Noli said...

hai dik..dh lama tak jenguk cni..makin comey dia..

♥CIK SHA♥ said...

hoit! nape intan kecik sngat nih? same beso dgn dak darjah nam..hahaha..

emieysandra said...

sis makin comel! seri apakah ini? hik33

Cik Asfz said...

1 word - JELES!!

1 word again - GORGEOUS!!!!


^____^

sumpah rindu korang sangat!!!

cik nur said...

hahaha sis dengan adik HS yang last tuh nampak lebih kurang jer tinggi nyer hehehe

Juliet_iRa~" said...

sis intan..
btol ke ni xda pape dengan si adik 23 tahun tu...

kuang kuang kuang..

;p

Nurulchumel said...

jeles! jeles! jeles!

Cik Q said...

sis makin cumel la...

Cik Q said...

sis makin cute la...

eykameow said...

wah! congratz HS!!!! bestnya !

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13