Wednesday, November 23, 2011

.hapdet sementara tunggu pakwe sampai weeeeeehuuuu~

.

Salam.

Yuhuuuuuuuuuuuu.. Ada orang takkkk? Mesti tak de kan kan? Mesti semua orang tengah sibuk tengok bolaaa.. (-.-) Apesal kite jer yang dok terhegeh hegeh hapdet belog time time macam neh? Ektuali, kite tengah tunggu Super K sampai rumah sewa kite. Nak pergi jalan jalan makan makan kejap lagik. Lambat betei. (T___T)

Tengah tengah tunggu dia kan, tetiba kite macam neves. Macam lah baru first time nak ngedate kan kan? (>__<) Maybe sebab dah lama tak jumpa kot. Last jumpa.. Last jumpa bila ek. Jumaat kot. Hihihi. Tapi kan, kite neh jenis kalau kite neves, mula ah nak saket perut ah, ape lahh.. Tapi seyes ah woit.

Contohnye kan, time nak presentation apape dekat kampus, sebelum present, kemaen ah perut buat hal. Nak terbery ah, ape ah. Padahal sebelum tuh tak de makan apape. Pastu lepas habes presentation, elok jer perut neh. Terus je sehat walafiat. Tengok ah. Perut pun pandai gedik. (-.-")


Korang pernah tak mengalami simptom-simptom pelik camni? 
Ke kite soang? 
Keh keh keh.


K la, dia dah sampai. 
Baiiiiiiii!!!

Nanti nak amek gambar bebanyak ah.
Tapi sape nak amekkan?
(T__________T)

Bai lagik sekali !

13 comments

Syahirah said...

kite selalu mcm tu . kalau takut + neves , mmg rase nak gi tandas je. errr . kadang2 nak temuntah

Raisya Haris said...

Sama dengan akak intan, sakit perut je bila nervous. :/

AzieMan said...

hai cik intan syg,lama dh akk xjenguk blog akk yg intan edit tue n baca blog intan...busy bangat!bestnyer dating.happy dating k tq bye btw nice song

eykameow said...

hahahaha sis ni kelakar tahu!? eeee *cubit pipi* comel!

Juliet_iRa~" said...

wahhh sis dating lagi ea!amboii..haha ;p

psss : mmg sll gtu la sis..lagi2 time interview..huu..skt perut tu normal sbb takut..hahaha

intan_blur said...

selamat berdating dear

cikpia said...

normal la tu...... he he....

aRa ❤ aFiq™ said...

hee.. sama la kak intan.. ara pown slalu ase cm2 lau na uat presentation..

[fArAh aLiAs] said...

jom ikut farah join cabaran blog!!!!

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/11/cabaran-fynahereblog-10-hari-cabaran.html

CIK MAY said...

hye intan..hehe...wah..nak bertarikh dgn bf gitu..nak perfume diesel ke?emel kan kat my full name perfume tu..nnt may cek stok.. ;)

Asma Ahmad said...

sama la..
kalau neves mesti cmtuh..
nk sakit perot senak bagai..
lepas da setel suma, elok ja pulok! :p

k.h.a.l.i.l.a said...

hehee.... bende normal bile nebes. hye intan ^_^

Cik Amyra said...

hahahh. tau takpe.
mya kalau neebes pun misti rase nk teber*k =..='

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13