Tuesday, November 15, 2011

.huwaaaaaaaaaaaa buat maluuuuuuuu jerrrr hukhukhuk

.

Salam.

Hukhuk. Segan nak cerita tapi nak cerita jugak. Biar lah jadik pengajaran sampai mati. Hik hik. Kan kite sakap, Super K pergi trip memancing dengan kazen dia yang bakal berkahwin wiken neh kan kan? Kononnya trip tuh 3 hari 2 malam dan kompem kompem lah kite tak dapat contact Super K selama 3 hari sebab kat tengah laut mana ada pencawang telepon. (-.-")

So, malam tadik memang super boring lah. Kalau siang memang tak rasa sangat sebab busy dengan kelas. Bila malam, budak rumah memasing gayut dengan boipren masing masing. Kalau tak gayut pun, dok meset meset dengan boipren tapi kite, hukhuk. Dok meset dengan antu. Meset tak delivered. Hukhuk.

Meset meset Super K antu sampai tertidur. Bangun tidur, before pergi kelas, meset lagik. Macam lah dia baca. Pedulik hape. Huhuhu. Pastu tadik, abes kelas dalam pukul 12 lebih, text dia lagik, sakap dah habes kelas. Sambil jalan, sambil meset, sambil borak dengan kawan. Tetiba henpon kite kuar lagu... ♪ ♫ Apa benar aku sedang jatuh cinta.... ♫ ♪ Terkejut ai nyahhh.. Super K yang call !!!!

Kite : Hello. Sayang!! Rinduuuu.. Sayang dekat manaa??? 
Dia :  Sayang, Abang dah masuk port. *gelak*
Kite : Eh, cepatnyaaa balik! 
Dia : Ombak kuat lah, tak boleh mancing. So, balik lah.
Kite :Heeee...malu laaaa.....  *speechless* 
Dia : Ni baru sehari Abang pergi. Dah tujuh puluh tiga meset masuk. Kalau Abang belayar 6 bulan, terus jammed henpon, simkad kena masukkan dalam komputer agaknya.  *gelak*
Kite : Eii..jahat... Mana ada sampai tujuh puluh tiga meset! *jerit*
Dia : Hehe. Dah, nanti Abang call lagik. Abang nak makan, lapar gile.
Kite : Heheheee. Ok.. *senyum sampai telinga*

Teheeee~ Lepas letak tepon, memang super happy ah. Senyum sampai telingaaaaa. Ngaaaa.. Pastu dia text kite, dia sakap, petang petang sikit dia gerak balik Melaka. Yeayyyy! 

Sebenarnya kite malu sebab bila baca balik meset meset yang kite send kat dia malam tadi, macam dah nam puluh tahun dia pergi belayar. Dem betul ah. Haish, learn from mistakes. Tapi mana ada 73 meset. Baru 17 meset tauuuuuu. (^___^) Pasni tak payah nak cengeng sangat lah woit! Keh keh keh. Kbai~ :-P

11 comments

Eyqa Hasnan said...

mesej eyqa nak ? HAHA xP

Kak Sal said...

ohh..cian laa..malo giler tuh..tapi best gak kan..super k tau la ade org rndu kat dia sgt2..

aRa ❤ aFiq™ said...

hehe.. ngat an 73 msg btol..

cik nur said...

tapi kadang memang mcm tuh kak sbb kita rasa nak dia ada dekat sisi kita sangat tapi dia tak ada tuh yg kadang nur pun jadi mcm tuh hehehe

♛ NazirahMoktar ♛ said...

lawak la sis nih.. :)

sis,jeles la tgk sis ngn abg ipan..romantik je kan..takpe gedik2 sikit.heheh

HafizRahman.com said...

manjaaaaaanyaa dia....hahahaa

fatin nabila said...

alolololo. manja nya dia :)

Fara Zakaria said...

Dah rindu sangat, macam tuh lerrr. Tuh baru sehari dia hilang, kalau hilang berhari2 akak hilang ingatan agaknye :p

Nurulchumel said...

best nya..
happy je korg neh kan.
jeles.

.::WaNiE::. said...

ngadaaa :P wek hahaha

emieysandra said...

ehehe..xleh tahan rindu nih, emiey col xangkat, dlm klas k? nk tnye something, tp kne mllui tepon je..huhu, nsib bek leh dgr lagu bestt~

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13