Wednesday, November 9, 2011

.kepeningan kepala yang extreme

.

Salam.

Kite selalu pening kepala. Lepas tuh saket kepala. Eh, dua penyakit neh sama jer kan? Kui kui kui. Bila kite mengadu dekat Super K, nasihat dia adalah, Minum air puteh, mnum air puteh dan minum air puteh. Kite neh memang kurang sikit minum air puteh a.k.a air masak. 

Hari tuh, Super K tanya kite.. 

Dia : Dah minum air puteh belum?
Kite : Dah! (Laju je jawap)
Dia : Berapa gelas?
Kite : Satu jer. (Slow sikit jawap. Huhu)
Dia : Satu tuh bukan minum. Tu buat basah tekak jer. Bla bla bla.. (Membebel seperti makcik. Kui kui kui.)

Alaa bukan air puteh jer kite malas minum. Air laen pun jarang. Keh keh. Selalu kan, kalau makan, kite makan jer. Kadang kadang tak minum. Kalau makan dekat kedai, minum mesti tak habes. Tapi ais habes pulak. Ngaaaaa.... :-D

Dah 2-3 hari neh kite tidur, kite sapu minyak kapak dekat kepala. Saket kepala yang menjadi jadi. Hari tuh ada up status dekat pesbuk, Ouch, headache. Pastu ada soang akak tuh komen. Dia sakap, Pakwe ade pun saket kepala ker. Lebih kurang camtuh lah komen dia. Hehe. Alalalala... saket kepala kite bukan sebab pakwe ada ke takde. Kalau pakwe takde, demam terus. Keh keh. Ok tipu. 

Google jer gambar neh.
(^__^)

Semalam, masa nak sapu sapu minyak kapak tuh, tetiba botol minyak kapak boleh terpelanting ke dinding pastu jatuh ke lantai. Habes minyak kapak tuh terpercik dekat dinding. (-.-") Nasib baek tak pecah botol minyak tuh. Nampak benar pening kepalanya tuh. Hihihi. Lepas tuh, masa punch card dekat Super K before tidur, kite sakap dengan dia....

Kite : Yang..tadi kan, minyak kapak kite jatuh pastu terpelanting dekat dinding. Habis dinding kite dah comot kena minyak kapak.
Dia : Ye ke.. Mesti dinding tu berangin jer kan malam ni.
Kite : Eiiii...awak ni! Maen maen eh!

@#$%^&@#$%
Apa punya jawapan daaa...

5 comments

nuruashia ♥ said...

wahahhaa..sys ni..better check ngn doc laa.. ntah2 ade migrain huhu..tp mtk jauh laa kn..

aRa ❤ aFiq™ said...

smlm cday2 msty sbb pening kpala an ? hee

cik nur said...

hurm cian sis take care yaa :)

Nursyahira izzati Ngadimon said...

huuuu ! atototo . comel lah akk neh . sukeee !

smoga cpad baik . better p klinik , takut2 ade magrain en . >,<

Mysara Newrie said...

Kak Intan, kita pun selalu gak pening kepala. Tapi kawan kita tolong urutkan die. Dia basahkan kepala kita dengan air dan letakkan minyak angin sikit. Kepala memang berangin giler tapi best. Lepas tu mintak lah tolong kawan Kak Intan tolong urut kan kepala and tarik sikit rambut Kak Intan. Jangan lupa urut bahagian tengkuk sekali. Insyallah ~ lepas tu ok lah sikit kepala tue :) jangan lupa baca Bismilllah dulu sebelum buat! HAHA :D

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13