Wednesday, November 9, 2011

.meset cinta dekat pesbuk

.

Salam.

Tadik kan, kite dapat meset dekat pesbuk. Pheww~ Tekejut mak. Panjang gila meset tuh. Kite tak baca, terus reply. Keh keh keh.


Disebabkan kite jujur orangnya (konon) kite pon print screen lah meset tuh. Tak de lah nanti Super K saspek kite curang. Hukhuk. Print screen sikit jer.

Sekarang, kite nak ajak korang semua baca meset neh sama sama dengan kite. Boleh? (^__^) Kite tak print screen, kite kopipes jer. Huuu~

salam .
kak intan , kite ingat nak mintak tolong kat kak intan .
macam ni , kelab kite nak buat dinner ,
so kitorang cadang sama ada nak buat tema black & white / back to school .
tapi mainboard macam nak tetapkan tema 'back to school' sebab kitorang dah fikir decoration semua .
macam comel dengan tema tu .
kalau black & white tu ok jugak . nampak elegance , cuma bab decoration susah sikit la sebab mesti nak black & white jugak kan .
kalau tak dah lari tema .

masalah nya sekarang tetiba tadi kite dapat tau yang thema back to school tuh dah ada kelab laen nak guna .
bila fikir balek macam tak best la kan sama dengan diorang .
kak intan kan ramai kawan & followers kan .
ingat nak mintak kak intan tanya pendapat diorang . huhu .

ni antara tema yang ada dalam list kitorang :
1 - back to school
2 - black & white
3 - batik [tapi macam tak best . nak batik bagai . buat kat kawasan u je pon . hihi]
4 - smart casual [ni macam biasa sangat ]
5 - 70s / 80s / 90s

dinner dulu kelab kite penah guna tema 70s 80s nih . & ada jugak yang suggest kan arabian theme . sekarang ni kitorang tengah cuti sem sampai hujung minggu ni . kalau boleh tetap kan tema awal bagus jugak . sebab dorang boleh bawak baju dari rumah .
hee ~ bolehh tak kak intan ?

-yaya ^^,-

Panjang kan meset Dak Yaya neh? Kite dah kate dah. Huuu. Pada pendapat kite, kite suka tema yang ke 5 tuh! 70s/80s/90s~ Boleh pakai maxi skirt, rambut afro, seluar bell bottom. 

Stylo woo~~

So, apa pendapat korang?
(^________^)

11 comments

nuruashia ♥ said...

ehhehe...bgus gk tema tu...xpon buat tema red carpet...tp da rmai yg buat kn ehhehhe

intanurulfateha said...

@nuruashia ♥

mcm best jugak red carpet tuu.. mesti kene pakai baju bling bling pastu gempak gempak kan.. huhu

NANA said...

knpe tak buat ala2 fairy tale ^.^ leh pakai comel2 <3 ngee!!!!!

KizZ said...

Huhuh..Bagus tapi kesian kat para lelaki la nak cari baju-baju baru,baju lelaki tak semurah baju pompuan,lagi-lagi yang retro tu,last-last diorang akan pakai baju kemeja kotak-kotak lengan pendek then lipat lengan tu..agak memboringkan cket la..

pakaian lelaki
www.kemejakacak.blogspot

Mysara Newrie said...

act baik pilih dinner yang temanya senang nak cari baju. Sebab sem lepas Sara baru jeeeee organize dinner, tema kitorang corporate colours. Alhamdulillah ~ semuanya berjalan lancar. Dekat blog kita, kita ada cerita pasal dinner nie :)

ainasuhana said...

70's..!! haha

nina suhaina said...

setuju dengan tema yang sis intan pilih..best best...

.::WaNiE::. said...

70's nice

egyption's theme ke :p

Yayaa said...

buat tema phantom of the operaaaaaa. semua pakai mask. kehkeh.

cik nur said...

hurm arabic sound good tapi kalo nak senang tema kaler jer la lebih bebas dah senang nak fikir decoration kan
mcm pink dengan hitam ker lawa apa ??

Direktori Internet Malaysia said...

tu dia.... retro!

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13