Tuesday, November 22, 2011

.pak pak bung bung kebabommm !

.

Salam.

Moshi moshi! Pada tarikh 20/11/2011 adalah tarikh yang agak besar bagi sesetengah orang. (Eh, apesal permulaan entry dah ayat skema. Kahkah) Bagi kite, tarikh tu besarrr Do your best in SPM! (^_^)

Dan pada tarikh itu jugak merupakan tarikh bersejarah kepada pakwe kite dan kite. Ehem. Bukan kepada kiteorang sebenarnya. Tapi kepada pakwe kite dan kite punya bakal kazen. Keh keh keh. 

Kan kite ade sakap, Irfan pergi Perak sebab ikut rombongan kawen kazen dia kan kan.. Ektuali, doang nikah dulu. Majlis buat bulan doblas nanti. InsyaAllah...

Gambar feveret! 

Ehem ehem.
Macam kenal jer tangan yang betulkan baju pengantin.
*wink*

Aminnnnn...

Sama santek, sama padan.
*comel betul budak kecit kat tengah tengah tuh!*
(^__^)

TAHNIAH HAZZIM & WIFE.
Semoga bahagia ke akhir hayat.

Doang suami isteri neh lecturer dekat salah satu IPTA dekat Terengganu. Mesti antara readers belog kite ada yang kenal kazen pakwe kite neh kan kan.... Sebab terbaca komen dekat satu gambar nikah dekat pesbuk kazen dia... Hehehe. 

Ohhh keciknyaaa doniaaaaaaa...
(^__________^)

*tahniah untuk Harimau Malaya*

8 comments

Cik Amyra said...

kak intan bile pulakk ;)

nuruashia ♥ said...

gmbr feveret tu mmg comey,.tp npe pengantin xpakai inai???

[fArAh aLiAs] said...

intan comel dalam blog farah!!!

jom tengok :))

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/11/review-blog-pilihan.html

^_^

cikpia said...

cantik!

aRa ❤ aFiq™ said...

yeay , pasni kak intan plak.. amin :)

Syahirah said...

kak intan. cepatlahhhhhhhhh kawen . nanti lambat dpt anak T_T

ayu aziz said...

cik intaaaann..!
hazim tu super senior kita masa kat ukm..
nanti kenduri bulan doblas kalau ada rezeki kita jumpa ye... hehe

Nor_Emylin said...

keh keh keh....sebab si hazzim ni dulu sama sekolah ngan kiter....siap pernah study sama2...eh tapi mcm akak ngan adik je lar...hahahhaha..tak sangka plak kazen pakwe intan :-) terkejut den bila nampak muka Irfan ni masa hazzim nikah

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13