Sunday, November 27, 2011

.perasaan bila kena reject

.

Salam.

Korang pernah tak rasa segan bila orang yang korang suka tuh, reject korang? OMG. Sumpah kalau boleh dah tanak mengadap dah muka orang tuh lagik. Huhuhu. Kite tak ingat lah kite pernah kena reject ke tak. Eh kejap! Mesti lah pernah. Kena reject dengan ex-boipren. (T_______T)

Dan mesti lah kite pun pernah reject orang! Keh keh keh. Tapi tuh 3-4 tahun lepas. Orang yang kite reject tuh dah selamat jadik suami kite. Alhamdulillah. Suami kite untuk beberapa tahun akan datang. Keh keh keh. Sekarang ni orang tu jadik pakwe kite dulu. :-P

Esok, 28 hb November, genap setahun kite rapat dengan orang tuh. Setahun yang lepas dia dengan berani nya kasik no henpon dia dekat kite. Dan kite menerima dengan hati yang terbukaaaaaaaaa... Tak sangka dah setahun rupanya... :-)

Setahun yang lepas, doa ni yang selalu kite baca dan alhamdulillah, Allah SWT sentiasa mendengar rintihan hambanya..

Ya Allah SWT... Gantikanlah yang telah hilang.. Tumbuhkanlah yang telah patah... Walaupun tak sama dengan dirinya..... :') 

Dan Allah SWT telah gantikan yang telah hilang dan telah tumbuhkan yang telah patah dulu dengan yang baru dan yang lebih baek sekarang.. (^__^)

 Semoga akan sentiasa ada sinar bahagia untuk kami berdua.
InsyaAllah....
ILYSM Sayang.
Jumpa esok.. :-)

16 comments

mera zati M.z said...

Tumpang gembira buat sis intan, semoga jodoh berpanjangan and kalau kahwin jgn lupe jemput mera tau sis! :)

muis ismail said...

hai intan
nice blog
link me back okay
http://itsmymuislife.blogspot.com
:)

kema said...

rasa sgt takbest ble kne reject..uhuk3... :'(

syazana amira said...

tahniah sis.. semoga kekal selamanya :D

adeeb khairudin said...

sobs2. sis intan so sweet la cani :') rase nak cmnt entry ni sebab rase sweet sangat simpan lagi mesej lame >.<

Miss N said...

sis memang comel gile, dak ipan plak cute, chacha hemsem..hehe eh silap! :p

PURPLEVIOLET said...

yang kat pokok tu paling suweettt!!!suke lah...semoga bahagia hingga syurga.

syafiqakarim said...

semoga kekal selamanya sis.
harap ni lebih baik dr sebelum2.
kawen lah cepat :D

Nurulchumel said...

tensen la ada org dengki kat I and bobo. ape hal la minah tuh. :((((

ahsfantasy24 said...

Semoga sentiasa bahagia !
:)


Eh?

1. Kau nak salahkan siapa bila dia curang?
2. Kau nak salahkan siapa bila dia tak ikhlas?

maestor said...

tahniah sis...semoga bahagia selalu..

Syidora said...

doa tu... :') hampir sama dgn syida. eheh tp lain sikit lah. and itu dulu lah hihik :'D btw, semoga sis intan kekal bahagia mcm ni selalu! :)

Cik Amyra said...

sweetnyee ;)
semoga berkekalan kamu berdua :)]
mya doakan

Dhaniya ShahNiza said...

Tacing nye bace kisah cinta Intan n Daq Ipan..huhuhu..semoga korang sentiasa bahagia..dan dikuatkan jodoh antara korang...tompang happy.. :))

imeldakasima said...

sukenya..untung sis.alhamdulillah moga jodoh sis berkekalan sampai akhir hayat :)

imeldakasima said...

sukenya..untung sis.alhamdulillah moga jodoh sis ngan dak ipan berkekalan sampai akhir hayat :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13