Thursday, November 24, 2011

.segmen doktor cinta kehkehkeh

.

Salam.

Hari tuh soang pembaca belog kite merangkap kawan kite meset kite dekat pesbuk. Dia mintak tolong kite buat satu entry pasal dia, bf dia dan soang-pompuan-nak-kena-tumbuk. Keh keh keh.

Ektuali perempuan-nak-kena-tumbuk tuh sebenarnya officemate kepada boipren kawan kite ni. Alaa susah aaa kite nak explain. Korang baca sendirik ek meset kawan kite neh. Kite kopipes jer. Pesen malas nak edit. Hihihi. Kite tak leh print-screen sebab kawan kite suruh rahsiakan identiti dia.. (^_____^)

ade sorang perempuan kt opis bf kite ni minat kt bf kite..dier cube tackle, tp bf kite layan dier as a ofismate je la kan..
tapi, tetibe ade sorang lagi perempuan ni duk menghasut bf kite suruh tinggalkan kite & couple ngn kawan dier tu..huhu..semalaman kite nanges bile bace msj perempuan tu..
nasib bf kite menangkan kite..
cume, x lame lg tempat keje bf kite ade buat family day, jadi bf kite ajak kite..bf kite ckp nnti bleh la dier tunjuk perempuan yg jadi batu ap tu & perempuan yg minat kt dier tu..kiter kenal bf kite, dier mmang x layan perempuan yg nak tackle dier tu, tp bf kite pon geram ngn perempuan yg 1 lg tu..yg jadi batu api tu..
ape ye nk buat dgn orng mcm tu?..huhu

So, apa pendapat korang?
Pompuan tu nak kena tumbuk ke nak kena tumbuk?

Pilih salah satu.
Tumbuk ke tumbuk?
Keh keh keh.

Tapi pompuan penghasut tuh kalau kena terajang,
macam best jugak kan !

!@#$%^&@#
*emo* 

Hihihi.

14 comments

Amy Az said...

buat taktau je kot. bila dh depan pempuan 2 orang tuh, buat2 manja dgn bf, mesra2. mesti jeles! konfem pempuan tuh bunuh diri pastu. HAHA :D

Fara Zakaria said...

Betul cakap Amy, buat manje2 dengan bf dia tuh. Tak pun berani sikit, suruh je bf dia confront pompuan tuh and terus terang yg dia mmg syg gf dia.

Takde org lain dah untuk dia.

cik ika said...

pilih "ke" "ke"..hehehe
ta bek tumbuk2 ni dear..kite kne tunjuk yg kite ni org yg mpunyai hrga diri yg ta patut dipijak..

Cik Amyra said...

takyah wat papaee. wat hati panasss je da ckup dahh :)
time family day tu manje2 sikitt

Chocolate Strawberry said...

kalau saya pun geram gak tapi buat-buat biasa jer . cool jer :)
nanti time family day tuh buat-buat la gediks ke, manja-manja ker, buat biar nampak kita memang terlalu bahagia dan happy sesangat ngan boyfriend kita tuh .
mesti minah tuh jeles gila-gila la . padan muka dia . kihkihkih :P

komen macam lebih kurang sama jer kan dengan komen-komen kat atas .. hehehe ...

Athirah ' s said...

dah tawu org tu ade gf sbok nak tackle ni r pompuan tak malu namanya..kalau dia tawu boy tu takde gf , masih boleh trime hakikt .. ni sah sah jelas2 llki tu tk nk lyn , gila punyer pompuan..takyh bagi penumbuk..sula trus ! *kejam

starzieti said...

kak intan buat bese je ngan bf kak intan. tak pun buat mesre lebih sikit depan pmpuan tuh n buat macam pmpuan tuh tak wujud. nt msti pmpuan tuh malu sndri. hehe ~

jgn tnjukkan kemarahan dpn die, nt kite same cam die. :D

cikpia said...

jangan layan. kalau layan makin ngengada, makin dikacau. wat derk je, dengan harapan dia akan bosan dan stop.

KALAU dia tak stop jugak, then it's time to tumbuk dia ramai2..

nuruashia ♥ said...

uishhh bahaya situasi cenggini sys...suh kwn sys bykkn berdoa biar bf die xkne mandrem hohoho

nurinqist said...

pilih double triple tumbuktumbuk ! haha

aqilah madihah said...

huhu
dimana ade batu, disitu ade api
tu yang masalah batu2 api ni
keh3

k.h.a.l.i.l.a said...

hehee... geram plak dgn pmpuan yg nk try tackle tu. tp lagi geram dengan pompuan penghasut tu. haishh....

nurul amira said...

percaya pada jodoh..anggap sume tu antara dugaan sebelum kahwin..n peluang untuk uji pasangan kita..

Dhaniya ShahNiza said...

Utk pempuan yang nak tackle tu...tumbuk jerk...yang batu api plak..tumbuk plus sepak skali.. ngee..ngee...kawan intan...tenang k..kalau kamu percaya kat bopren kamu..insya'Allah..dia xkan khianat kat kamu... :))

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13