Saturday, November 19, 2011

.woi ! apesal senyum dekat pompuan tuh !

.

Salam.

Ektuali kije banyak. Tapi untuk me-release-kan tensen, hapdet lah belog kejap. Hihi. Ok, mari sambung cerita.. Semalam kan, kan kite sakap kite pergi makan dengan Super K kan.. Balik tuh, lepak lah dekat tepi sungai depan rumah sewa. Dekat situ, ada kerusi batu. Muat lah untuk duduk dua orang. Tapi tak duduk rapat rapat, duduk jarak jarak sebab tengah tengah tuh, kiteorang letak kuaci, letak asam, letak air. Keh keh keh.

Kiteorang duduk mengadap.. Borak borak tentang masa depan sampai dok makan kuaci ngan asam. Pastu Super K tunjuk kehebatan dia makan kuaci dengan lajunya. Kite baru makan satu, dia dah makan seploh. Nampak sangat kite failed makan kuaci. Keh keh keh.

Tengah best best bercinta, tetiba 3-orang-minah-tak-cantik-ok-kite-dengki-sebenarnya lalu kat sebelah kiteorang. Tapi minah tu mengadap kite. Dah kite khusyuk sangat pandang minah tuh, Super K pun toleh lah ke arah belakang dia (ke arah minah tu) Sekali boleh pulak salah soang dari 3-orang-minah-tak-cantik-ok-kite-dengki-sebenarnya SENYUM dekat Super K depan kite !!!!!!!!!

Arghhh migrain! Kemain gatal lagik muka minah tu woi! Kite pun macam, eh, doang kenal each other ke? Tapi memang kite tak boleh lupa lah minah tu boleh senyum simpul manja mengada segala dengan Super K and the worse part is, SUPER K PUN SENYUM BALIK. (T_________T)

Ok fine. Senyum itu sedekah. Super K dah dapat pahala. Pompuan tu pun dapat pahala tapi apesal dia cuma senyum dekat Super K soang? Apesal dia tak senyum tengok kite !!! Huwaaa...sampai hati tak mau balas balas senyum dengan kite.. Wuuuu~~

Lepas pompuan tuh jalan beberapa langkah melepasi kiteorang, boleh pulak Super K lambai lambai tangan dia dekat minah tuh ! Arghhh migrain lagik sekali ! Lepas tuh kite tanya dia...
Kite : Pompuan tu babai Sayang ke???
Dia : Ye lahh.. *sengih*
Kite : Woi! Cakap lah bebetul. Jangan maen maen.
Dia : Tak lah.. Ape la Sayang neh.. Dengan pompuan tak cantik pun nak jeles.. Abang saje je lah nak tengok Sayang jeles.
Kite : Alaa lantak ah! *cebik*
Lepas tuh malas ah nak gegado. Kiteorang pun sambung lah borak borak. Super K ajar kite cara nak buat 10 batang paku berdiri atas sebatang paku. Tu salah satu games untuk program training kite 2 minggu lagik. Tengah dia berlagak tunjuk kehebatan dia menegakkan paku tuh, tetiba paku tu jatuh. Pastu kite dah sakap dalam hati, Aik, pelik. Ashane boleh jatuh.. Tadi kemaen belagak..

Tau tak sebab apa?
SEBAB MINAH TADI PATAH BALIK
!@#$%^&*(!@#

Lepas tuh Super K gelabah sebab 
minah tuh senyum lagik dekat dia !

Arghhh !!!

Kite rasa minah tuh ada masalah saraf dekat mulut dia ah. Kemaen lagik nak senyum dengan pakwe orang. Gggrr. Pastu mesti ah kite bebel bebel dekat Super K. 
Depan kite, awak dah senyum senyum dengan pompuan laen. Belakang kite, mesti lagik dahsyat kan!
So, memandangkan kite neh kuat jeles gila pork, maka peraturan baru telah di di gubal. Keh keh keh. Padan muka !

JANGAN SENYUM LEBIH LEBIH DEKAT POMPUAN LAEN!
KITE JELES.

K bai !


Sakap = Cakap.
Pesen perasan muda nak cakap macam style budak sekolah.
Keh keh keh.

7 comments

starzieti said...

hahaha. alololo, sabo kak intan sabo. pmpuan tuh nak sedekah snyuman banyak2 la tuh. hee ~ :D

Mrs. Mazlan said...

intan, rs nak penampo je awek tu kan?
haha..sy pon penah kn jugak time bencinta dulu2..tp lagi teruk ah. pompuan tu buat2 jth atas bf sy wlaupun tau sy ni gf die. wah2..rs nak kasik penampo lelaju 23 das. tau la time tu dlm bas yg penuh kan.. pastu boleh die pdg kite jeling2..owh, puhleaseee!! series minah spesis ni ada mental prob!

Cik Amyra said...

aloloolo. cumelnyee kak intan ngajuk. haaha. eley.. ppuan tu jeles kak intan ad super K encem.memeylaa

Nurulchumel said...

lelaki mmg suka wat2 gatal depan awek. pastu bila awek jeles, dia bangga. sakit nya hati!

kaka said...

haha..seram nihhhhh sampai kua peraturan baru..hikhik..bdwy kalau kaka kat tempat awak pun kaka buat benda yang sama je kowt..apeseyyy mana boleh dok diam jek kn

Hanis said...

EHEH jealous tandanya cinta =) Btw, jom pilih hadiah. Edit blog, pakaian, shawl, wang, syria & inner, keychain? >> http://www.nurul-hanis.co.cc/2011/11/small-contest-5-contestant-terawal-will.html

nina suhaina said...

haha sis :)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13