Monday, December 19, 2011

.boipren kite ade gelpren laen ke? hukhuk

.

Salam.

Hukhukhuk. Saket tekak asek batuk jer. :'( Ektuali, hari ni baru la berkesempatan nak mengadap lappy untuk hapdet belog. Rindu nak membebel bebel bebel dekat belog neh. Ok berbalik kepada tajuk entry. Betul ke boipren kite dah ade gelpren baru. Sampai hati diaaa... :'( 

Eh silap. Berani nyeeee boipren kite ade gelpren baru !! Aaaaaaaaaa......Terajang jugak kang budak boipren neh..!! *hentak hentak kaki sambil hentak kepala dekat dinding sekali* Keh keh keh.

Cak ! 
Ni lah 'gelpren' baru boipren kite
(T______T)

Nak kena terajang jugak ke? :-P

Tapi dia comel kan?
Mata bulat !
(o_O)v

Heh, mesti lah comel sebab ni kazen boipren kite. Budak neh kecit lagik. Mana boleh ada pakwe. :-P Nama dia Hajar. Kite tak pernah jumpa dia lagik tapi dah rapat dengan dia macam dah pernah jumpa je. Tapi rapat dekat pesbuk je lah. InsyaAllah, wiken nanti kite pergi JB, dapat lah jumpa Hajar. Oh ye, Hajar ade belog. Meh klik SINI.

Alalalala sopannyaaa.
Anak siapa lah ni... :-P

Ektuali, kite baru jer tengok gambar gambar boipren kite dekat pesbuk bakal mak mertua kite. Hihihi. Doang semua pergi Perak wiken lepas sebab ikut rombongan pengantin. Kazen Irfan yang kawen. Doang pergi reramai naek bas. Heeee...bestnyeee. 

Yang comel kat tengah tengah tu my MIL-to be
(^__^)

Yang hensem baju hitam tuh Super Anep.
Adik lelaki bongsu Irfan.

Yang paling hensem tuh, 
ehem ehem, mesti lah boipren kite. :-P

Rombongan dari Johor !
Yang kecit kat belakang tu, Abang Is.
Abang Is tuh abang sulung Irfan.
(Tapi dia paling kecit antara semua hihihi)

Suka gambar neh !
Dedua comeyyyyy. :-*

Rasa tak best pulak kalau tak letak gambar dengan pengantin.
Boipren kite sibuk nak pakai aksesori pengantin.
Tak sesabo nampak! :-P

Ni time kat rumah pengantin pompuan kat Perak.
Pengantin lelaki punya majlis 24hb ni, kat JB.
Kite pergi ! (^__^)

Yang baju putih n hitam tu kazen Irfan jugak.
Yang tudung warna warni tu mak doang.

So, wiken nanti time kite pergi JB, maybe kite tidur rumah doang. Boleh maen masak masak sebab doang pandai masak. Time majlis makan beradab wiken nanti pun, doang yang masak. Heeee. Kazen Irfan yang baju putih tuh ade belog jugak. Klik SINI! Tak sabar nak pergi. Boleh jumpa kazen kazen Irfan, Pakcik Makcik, Abang Adik dan Bakal Mak Mertua. Hihi. 

Eh, sebenarnya tak sabar sebab nak jumpa Irfan jer. Dah 2 minggu tak jumpa. Ghinduuuuuuuuuuuuuuuuu sangat sangat sangat! (^__~)v

Oh yer, family kite pulak akan start bercuti dari hari ni. Maybe doang balik kampung dulu dekat Klang, then naek ke Penang. Then tak tahu lah kemana. Jeles sebab tak dapat ikut. Awal sangat doang pergi. Kite ade kelas. Kalau kelas biasa, boleh lah ponteng. Hihihi. Tapi ni siap ada presentation dan test segala. Hukhuk. :'( Nasib baek Irfan ajak balik JB. Tak de lah rasa sedih sangat. (^__^)

4 days to go !

Dia : Yang..merah hitam cantik kan?
Kite : Cantik. Memang lah kite nak kaler tu nanti.
Dia : Eh, kan sayang nak kaler turquoise pink?
Kite : Tu time tunang, time kawen nak merah hitam.
Dia : Ok ! :-)

9 comments

sharamli said...

adek ipan macam abg dia..
abg dia lak macam adik..

ik0t saiz..ha3

emieysandra said...

xsabar dah tu abg ipan tuuuuuuuuuuuuuuuu :D

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

nasib baik kazen.hihi~

qiela-san said...

wah wah.. kite terlibal dalam belog ni la..huhuhu....

KentangGoreng said...

x sabo nk mkn nasi minyak ni! hoho

Phat said...

suspen je

CIK MAY said...

bile nak kawen ni..;) rajin tak?CM buat GA..jom!

sya azleen said...

ingatkan betol2 ade yang laenn. nak sedeh dah tadikk, sekali kazennnn, hehehe.

Rara Nasiha said...

wahh, dah plan dah. hehe. =)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13