Sunday, December 18, 2011

.hectic week

.

Salam. Rasenye kite dah tak berapa layak di panggil blogger tegar since nak hapdet belog sekali sehari pun rasa macam bercinta sangat =.= Busy dengan test, dengan presentation dan the best part is, busy dengan saket. Apesal ntah pinggang kite neh tak baek baek. Dah masuk 6 hari. Hukhuk. Doakan kite cepat sehat yek sebab minggu ni kite banyak benda ngeri seperti test dan presentation yang kite kena hadap. Sebelum mengadap benda yang membahagiakan seperti boipren sendirik huhu. InsyaAllah jumaat petang lepas semuanya settle, kami berdua akan berangkat ke JB untuk attend wedding faveret kazen Encik Boipreng. Yeayyy!! Bestnye dapat jumpe Irfan since dekat 2weeks tak jumpa (kire dari last jumpe sampai jumaat depan). Stay 2-3 hari dekat sana since family kite pergi bercuti dekat Penang start hari Isnin neh. Enggak tau bila doang akan pulang sebab dengar ceta, siap nak pergi Langkawi. Hukhuk. Untung laaa. Kalau nak ikut pun tak dapat sebab doang pergi Isnin ni. Isnin tu kite still ade kelas. Hmm..tapi Irfan cakap, jangan moody moody. Nanti dia bawak jenjalan dekat JB. Hukhuk. Hmm ape kejadahnya kite tak tido lagi neh? Ektuali tengah revision untuk test pukul 9pagi nanti tapi tak boleh tidur pulak. So, online gune henpon dan start menaip di belog tersayang. Lama tak hapdet. Ghindu pulak. Mahap lah entry tak senonoh and tunggang langgang. Nanti kite da free, kite hapdet belog macam selalu ek. Kepada kamu kamu yang di rindu, ceria ceria selalu =) Good night. Hapdet via Nokia e72.

6 comments

caera puttih said...

bagus laaa kak intan .. gud lark ye test nnti .. ♥

♥nurulizzatie♥ said...

gudluck dear :)

aisya zaida said...

good luck intan. buat yg terbaik k.

Fara Zakaria said...

Buat molek-molek test tuh kak intan (:

Republic said...

doa2 banyak2 sangat tahu...keh3

emieysandra said...

xtahan lagi k sakit tu sis. urmm..sabar yer sis & gud luck utk test =)

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13