Wednesday, December 7, 2011

.kesayangan kite punye besdayyy - super chacha~

.

Salam.

Kite suka gaduh dengan dia. Kadang kadang tu, tarik rambut dia, tolak dia. Mesti korang nak cakap kite kejam kan? Tapi sebenarnya, dia yang suke buat camtuh dekat kite dulu ! (T______T)

Kadang kadang tu, dia jadik baek sangat. Baring sebelah kite. Main geletek geletek. Pastu nanti tetiba dia datang bilik kite, bawak 2 botol vitagen. Satu untuk Angah, satu untuk Chacha.

Bila kite balik rumah jer, mesti dia meluru dekat kite. Pastu nanti, mula la mulut dia bercerita hal itu, hal ini. Hal dia melukis gambar tuan puteri. Hal dia mewarna. Macam macam cerita! Dia lebih kuat membebel dari kite dan tolong lah percaya ! 

Nanti mula lah dia cakap, Angah tanak balik Melaka eh? Angah nak duduk rumah Chacha ek? Sebab dia tau, kite memang tak suke duduk rumah sewa yang tak best neh. Huk huk. Setiap kali kite nak balik ke sini (rumah sewa) mesti die ulang ayat tuh.

Lepas tuh, kalau dia, Mama, Abah, Yeop hantar kite balik rumah sewa, lepas kite salam cium cakap babai, kite nak salam cium Chacha, tapi mesti dia tanak. Dia pesen nak nanges atau cepat touching. Dia tak suka kan perpisahan. Ok. Tiba tiba rindu Chacha sangat sangat.



Ni video masa celebrate birthday Chacha tahun lepas.

Ni gambar tahun lepas.

Gambar tahun neh, tunggu Angah balik wiken neh ok!
(^_______~)v

HAPPY BIRTHDAY CHACHA!
~~~ Angah Sayang Chacha ~~~

8 comments

[fArAh aLiAs] said...

happy birthday chacha!!!!!!!!! nanti mintak hadiah ngan kak intan n abang ipan. muehehehe

Picoz Shupalula. said...

happy birthday chacha. hihik. petah betul chacha bercakap.

ecadwinkyasha said...

chacha!....happy bday to you!.

nnti minta hadiah sekali dgn abang ipan,biar angah tambah jeles.hahaha

mellow said...

babe , i tag you in a contest tau :)

http://mellowtypo.blogspot.com/2011/12/contest-blog-superawsome-by-sha.html

cheq sue dieyha said...

happy birthday chahca....

Nurulchumel said...

happy bday chacha!
nnt kita beli hadiah, tolong bg kat chacha yek!

syamimi said...

dr kecik kau yg jaga dia tu yg dia ikut rapat perangai kau tan. ingat lagi time dia baby kau la yg dukung n pujuk bila dia nangis walaupun pastu ko bising2 n marah sbb kau x tahan sore dia nangis..

sharamli said...

hepi befday caca n angah caca

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13