Monday, December 5, 2011

.my only doctor is him

.

Salam.

Waaaaaaaaa...hari ni dapat MC sebab demam. Wuuuuu~ Lemah betul lah kite neh kan.. (>________<) Malam tadik, memang super payah nak tidur. So, kite text lah Irfan sakap tak boleh tidur.. etc...

Kite : Tuan doktor.. Kite tak boleh tidur. Asek batuk jer. Idung kiri sumbat. Susah nak nafas.. Ashane ni?
Dia : Sayang baring mengiring, selubung badan, peluk bantal erat erat, pejam mata, berangan jadi sailormoon tau. :-*
Kite : Yang last tu tak kelakar ok! :-P

Terus hilang  rasa sakit walaupun sikit.
 Kerja rajin rajin rajin. 

I miss you.
(^_____~)

7 comments

FatihahRadzi said...

soooooo suweeet ! :)

Hurun Anne said...

kak intan busuk :P
tak saba nak jumpeee (:
cepat cepat sihat tau (:

chEntA said...

hahaha..berangan jadi sailormoon..best oo..hehe..
so sweet..=)

nuruashia ♥ said...

get well soon systaaa =)
p/s: misss u lorhhh...

Edy Fee said...

wah teringin nak cuti sakit gak/tak pernah dpt

ZuhAsilaH said...

perghh..lame tu cuti..jeles nye... :) kak intan ambik kos ape??

hazanis said...

so sweet...follow sini..^^

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13