Friday, December 9, 2011

.segmen mari carik mana kite

.

Siapa hebat, cepat carik kite cepat !
Muehehehehe~

Ok, sebenarnya agak kekok untuk menulis dalam belog neh hari neh. Rasa macam dah lama tak hapdet. Nak cerita apa pun tatau. Kehidupan berjalan seperti biasa cuma biasa lah, orang dah tua, sakit sakit tuh normal. :-P

Nak cerita pasal family, minggu neh tak balik kampung pulak. Nak cerita pasal Encik Boipreng, seminggu dah tak jumpa dia. Seminggu pun nak kecoh kan! Seminggu seminggu pun, mata neh dah rabak. Ni belum 6 bulan lagik. (T__T)

Ok. 
Sumpah tatau nak hapdet ape. 
Tunggu lah ada cerita best nanti, 
baru kite hapdet yer. 
Tata ! 

Eh, sebelum terlupa! Gambar atas tuh di-snap sebelum balik ke kampus setelah selesai training program dekat kolej komuniti jasin hari tuh. Cerita dah basi. 

Ok. Tata lagik sekali.

*birthday wish : i wish nothing but him...
*less than 3hours to go.. :'(

11 comments

aRa ❤ aFiq™ said...

kak intan kai tdung merah 2 an an.. ke tiga dr kiri.. tol x ?

♥nurulizzatie♥ said...

happy birthday in advance :D

qiela-san said...

hepi besday sis... wisa you were here.. eh silap.. wish you hepi always n sweet sweet everyday..huhuhu bole???

Nurulchumel said...

jgn sedih yunk..
sok kite celebrate same2 k?

nuruashia ♥ said...

nuru taw..yg pegang bucu banner tu..yg konon2 tutp mte ehhehe :P

AtyraAqilah said...

kak intan the one with red tudung ryte? ahaa :'D Happy belated yaa sis.

eykameow said...

sisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss !

cikcimi said...

yang paling kecik tuh intan. lalala~

fara said...

happy belated bday ;)

btw jom sgh blog, de cute couple tshirt, high heels n many more! tq!

http://malaysianonlineshopping.blogspot.com/

Nour Eyza said...

yg buat bolat kat mata tuh sis intan la kan? hehehee.. kenal je!

bytheway!

hepi belated bufday sis intan... bday kita tak jauh.. saya 8hb.. hehehe.


happy disember!! =)

sharamli said...

abeh la nanti kal0 6 bulan tak jumpa

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13