Sunday, December 4, 2011

.siapa ada belog b2b ?

.

Salam.

Selamat Hari Ahad ! Feeling better from yesterday. Harap harap, cepat lah kebah demam neh. Lagipun Irfan sakap, jangan layankan sangat demam tuh, nanti makin teruk. (>__<)

Ektuali, kite nak tanya korang korang, siapa yang ada belog B2B? B2B is stand for Bride To Be. Cewah. Konon lah kite neh akan jadik bakal pengantin. Mungkin bukan hari ni atau esok, mungkin tahun depan ker.. Tahun depannya lagi ke.. Kan kan? Ngeeee. (^_~)v

Planning is bringing the future into the present,
so that you can do something about it now.

So, dengan adanya belog B2B neh, kite boleh lah buat preparation sikit demi sikit. Idea tak datang sekelip mata. Idea tuh datang secara tiba tiba. So, bile idea datang, boleh lah simpan dalam belog B2B. Nanti boleh refer bila sampai masanya. ;-)

Rasanya ramai dah tau URL belog B2B kite. Sebab kite selalu ping dekat page Intanurulfateha's Blog dekat pesbuk. Yang LIKE page tuh, dapat lah view belog B2B kite. Hihihi. Tenks kepada yang sudi view dan berkongsi idea dan komen. Yang tak tau lagik URL, boleh klik sini.

Feeling macam dekat oversea :-P
 
So, pada yang ada belog B2B jugak, boleh tinggal link dekat ruangan komen ek. Kite nak follow belog tuh pastu nak masukkan dalam bloglist. Senang nak buat reference.

Thank You In Advance !
(^______^)

*tetiba rasa badan panas balik*
(T__T)

16 comments

kaka said...

alalala..cumel sangat picture kat atas tu haaaa..geram2..hikhik

Cik Azizah said...

hai yunk. jijah pon b2b from n9! weee~~

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

ade ek...rina xperasan intan ade b2b blog?? camne x perasan ni....huhuu...

rina nye blog, da transform automatik jd b2b blog pun hehhe..

http://rinastories.blogspot.com :)

Nor_Emylin said...

kita b2b dari JB..tapi otak tak boleh berpikir lagi skang nak update apa...hahaha..boleh????

cHomEyTOu kRaf said...

chomeytoukraf.blogspot.com
=]

Syima Syaz said...

http://aceofhzz.blogspot.com/

AiNeE k. said...

pic kat melaka kan??depan dutch square

cik Nemo said...

gigihnya buat satu lagi belog!

sharamli said...

kite xde p0n ;(

teacher nurul said...

intan,kite x sure awk follow ke x blog b2b ni..http://our-wedding-journal.blogspot.com/...but it's so nice 2 be followed...=)

nurul naeimi said...

sy ada tp belum tulis pape lagik pasal B2B ~ hehe www.aishmie.blogspot.com

cikpepel said...

kite xbuat pun sbb blog sniri pn da berhabuk... padahal xlama da mjlisnya..lg 3 bln... kte plan scara pntas je..sbb tetibe pihak llaki nk cepat....

nurul harnani said...

nanie here.. tp da jadi puan la, da bukan b2b.. tp still ade tips dlm tu..'

http://nurulharnanikasmari.blogspot.com/

NORA said...

Salam.. jom follow and saling share info yer..

http://menoraha.blogspot.com/

NORA said...

hi jom saling share the wedding info / tips

NORA said...

Hi, jom share the wedding info and tips...

http://menoraha.blogspot.com/

 

About Me

My Photo
intanurulfateha
Muar, Johor, Malaysia
Eh, dah ada dua orang baby girl! ;) | Berdaftar dengan SSM, Double I Excellent Enterprise : JR0046896-W | For any inquiries, whatsapp 012-7186471
View my complete profile

#our journey

Friends since 2008
Getting Close since Nov 2010

Daisypath Anniversary tickers

Love is not a matter of counting the years, it is about making the years!

Daisypath Anniversary tickers

Alhamdulillah.. :')

Daisypath Anniversary tickers

Jantung, Hati, Limpa, Paru

Wanita di jadikan atas nama cinta.
Kalau cari, mesti jumpa.

Dan kamu,
Mohammad Noor Irfan;
Terima kasih kerana mencari saya semula!

Hep ! ! !
Curik hati kite ekk!

Tapi tak per..
Kite suke~

(^__^)

#irfanintanJR

#irfanintanJR
Aleesya Eryna

Kesayangan 31-3-13

Kesayangan 31-3-13